Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — mai 9, 2016 at 16:12

unde trebuie să o atingi dacă vrei să se topească de plăcere

by
 Înainte de a trece la acţiune, femeile au nevoie ca partenerii să facă o serie de „popasuri” pe trupurile lor goale. Chiar dacă lista punctelor este destul de lungă, o anumită zonă de pe trupul feminin le face pe reprezentantele sexului frumos să îşi piardă minţile de plăcere.unde trebuie să o atingi

Descoperirea „reţetei” unui preludiu plin de satisfacţie este un lucru mare pentru bărbaţi, motiv pentru care publicaţia „Men’s Health” a provocat mai  bine de 2.000 de femei să dezvăluie care sunt cele mai sensibile puncte de pe corpul lor când vine vorba de stimulare. Potrivit sondajului, zona din jurul sfârcurilor este cea care le fură femeilor pământul de sub picioare, în afară de cea genitală, potrivit a 39% din respondente. În topul preferinţelor mai intră şi gâtul, 28% din femeile intervievate alegând această zonă drept una câştigătoare.

Interiorul coapselor şi urechile nu se bucură de aceeaşi popularitate, fiind alese de 17%, respectiv 10% din femei. Un procent de 6% au răspuns că au alte puncte erogene preferate.

Pe lângă constatările interesante, experţii au venit în ajutorul femeilor, dar şi al bărbaţilor, cu o serie de sfaturi menite să facă din preludiu o experienţă incendiară:

Citeste mai mult: adev.ro/o6nlh5

 

Tags

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page