Cultură şi Educaţie, Proză şi poezie — aprilie 22, 2013 at 17:27

Un strop de perfecțiune într-un ocean..

by

Un strop de perfecțiune într-un ocean..“Pentru a fi perfecta, ii lipsea doar un defect.” –Karl Kraus

Căutarea perfecțiunii este  periculoasă deoarece viața însăși nu este perfectă . Chiar dacă slujba nu este perfectă,oamenii din jurul nostru nu sunt perfecți,putem spune cu zâmbetul pe buze: “Azi am avut o zi perfectă.”

Fiecare om este minunat în felul său și fiecare se limitează la PERFECȚIUNEA lor.. Îi analizăm pe alții,dar pe noi nu.Căutam defectele altora când noi nu ne cunoaștem nici măcar defectele noastre,pretindem că suntem cineva când de fapt…nu suntem cu nimic mai presus de cei pe care îi jignim. Și aici își face apariția imperfecțiunea.. Cel mai bine ar fi să ne evaluăm și să ne cunoaștem foarte bine pe noi,iar abia apoi să ne uităm în grădina altuia.Nu pentru a-l critica,ci pentru a încerca să-l ajutăm să-și atingă scopurile..

Crezi  că un tigru intră în depresie daca un altul își găsește mai repede prada? Sau că o floare se ofilește pentru că alta a crescut mai repede?

Natura este singura de care spun cu tot sufletul că este perfectă.Este suficient să privești în jur și să vezi perfecțiunea chiar in fața ta.Deschide ochii și umple-i cu lumină ..așa vei vedea expesia perfecțiunii din care ești alcătuit !!

Georgiana Visalon

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page