De pe la noi, Editoriale — iulie 11, 2018 at 18:06

Un fotbalist de la Dunărea este plătit cât 12 muncitori calificați de la Ecoaqua!!!

by

Un fotbalist de la Dunărea este plătit cât 12 muncitori calificați de la Ecoaqua. Ecoaqua contribuie la finanțarea Dunării. Interesant!  Cât ne costă ambițiile exaltate ale lui Iliuță și Drăgulin!!!???…care și-au împrățit influența în instituțiile publice ca să asigure finanțarea  a  fotbalului și Drăgulin a handbalului în timp ce  alte sporturi cu performanțe notabile sunt neglijate și subfinanțate.

Neagu Cezar Director Ecoaqua  ar trebui să spună salariațior și populației cât la sută din fondul de salarii reprezintă contribuția Ecoaqua la finanțarea echipei de fotbal…și de ce acești bani nu sunt folosiți pentru îmbunățirea condițiilor de muncă  ale personalului ,îmbunătățirea serviciilor și scăderea prețului apei !!!???

Dar mai bine să ne spună Eduard Grama  trimis de Iliuță președintele consilliului de administrație al Ecoaqua care mai deunăzi plângea cu lacrimi de crocodil când vorbea de prețul apei la Ecoaqua Călărași cum este cu această stare de fapt !!!???

Întrebările au fost inspirate de prezența hei-rupistă de la stadion de azi  când erau prezenți atât Neagu Cezar cât și Eduard Grama, primarul,președintele consiliului județean..chiar de ce!!!???  oare acestea sunt prioritățile lor !!!??

O alocare de jumătate de milion de euro impunea o organizare riguroasă cu un antreprenor general ,un grafic de lucrări cu termene precise de execuție și nu exhibiția hei-rupistă a tovarășilor incompetenți…care constată că nu sunt îndeplinite condițiile de omologare și mai trebuie bani…parcă e un deja vu, același hei-rupism și pentru spital când s-a aflat că nu corespund condițiile de acreditare. S-a mai întâmplat ceva?

Și uite așa ne vin întrebările a căror răspuns cetățenii au dreptul să-l afle de  la primarul Daniel Drăgulin și președintele consiliului județean Vasile Iliuță.

Ce firmă a făcut proiectarea,pentru ce sumă și cum a fost atribuită? Ce lucrări au fost executate,de către ce firme și cum au fost atribuite și pentru ce sume?

Există un proiect de modernizare a stadionului?

Și dacă da,de ce comisia de omologare a găsit o debandadă la stadionul ce urma omologat !!!???

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page