Evenimente, Ultimile Știri — martie 1, 2014 at 20:30

Un excelent eveniment organizat de Aron Emanoil, Preşedintele PDL Călăraşi şi găzduit de Vasile Iliuţă,deputat PDL

by

O atmosferă  plăcută, firească şi emoţionantă prilejuită de sărbătoarea Mărţişorului, la Ivăneşti.

DSCF0027

Aron Emanoil, un fermier discret şi rafinat, o personalitate a Călăraşiului, cu un background profesional de calitate, a organizat împreună cu organizaţia municipală a PDL, un eveniment excelent, în care toată lumea s-a simţit bine. Susţinut de Vasile Iliuţă, Preşedintele organizaţiei judeţene, au invitat laolaltă oameni de bună calitate (pdl-işti  şi pdl-iste), muzică bună, mâncare şi băuturi alese,  pentru a sărbători Mărţişorul.

DSCF9956

 Aron Emanoil, a declarat pentru Argument, că una din raţiunile pentru care face politică, este aceea că cei care au reuşit în afaceri, să întoarcă către semenii lor o parte din ce au câştigat. Este esenţială grija pentru comunitate, pentru semenii lor, a întreprinzătorilor, a oamenilor de afaceri, a subliniat Aron Emanoil.

Adevăraţii lideri ai comunităţii sunt cei care creează bunuri materiale şi servicii,care generează progres şi dezvoltare. Să avem grijă pentru a crea condiţiile ca întreprinzătorii,oamenii de afaceri ,să aibă un mediu prietenos şi favorabil dezvoltării şi creşterii nivelului de trai al comunităţii noastre, a accentuat Aron.

Avem nevoi să iubim oameniiVvârsta şi starea materială îmi permite să mă gândesc la colaboratorii,la prietenii mei, la concetăţenii mei şi încercăm să facem bine în jurul nostru.Aceasta este raţiune unei noi politici ,care vine în considerarea şi respectul faţă de semeni, faţă de cei cu care muncim şi trăim, a încheiat Preşedintele organizaţiei municipale  a PDL Călăraşi.

 A consemnat,  Nelu Bălaşa

 [wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page