Comunicate de presă, Ultimile Știri — martie 9, 2015 at 20:21

Un autoturism de teren s-a răsturnat pe raza localității Chirnogi

by

Un autoturism de teren, în care se aflau trei persoane, s-a răsturnat într-un canal, în urma accidentului, unul dintre pasageri prezentând leziuni grave

accident2Pompierii militari din Oltenița au intervenit cu un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de descarcerare, la locul accidentului fiind solicitat și un elicopter SMURD, care a venit în scurt timp și a preluat o persoană grav rănită

În data de 07.03.2015, ora 14.00, două echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Oltenița au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să acționeze pe raza localității Chirnogi, pe DN 41, pe marginea unui canal, în care se răsturnase un autoturism de teren (înmatriculat în Bulgaria), în care se aflau trei persoane de sex masculin.

accidentÎn urma accidentului, un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, Aurel C. (pasager în autovehicul) se afla în interiorul mașinii, în stare de inconștiență și prezentând leziuni grave.

Echipajul de descarcerare a extras victima și a predat-o unui echipaj S.A.J. cu medic, sosit la locul accidentului, totodată pentru acesta, dată fiind starea gravă în care se afla. solicitându-se și intervenția elicopterului SMURD.

Echipajul SMURD Oltenița a preluat o altă victimă a accidentului, Vasile B., în vârstă de 57 de ani (pasager în autovehicul), care era conștient și prezenta hipoternmie (31 grade Celsius) și leziuni ușoare la nivelul membrelor, acestuia fiindu-i acordat primul ajutor. Ulterior, bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal din Oltenița.

Un alt bărbat, Alexandru M.(conducător al autoturismului de teren) a fost preluat de un echipaj S.A.J., acesta fiind conștient și fără leziuni majore

accident1La fața locului a sosit în scurt timp și elicopterul SMURD, care a preluat bărbatul aflat în stare de inconștiență.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page