Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — iulie 11, 2014 at 17:49

Un alt mod de a învăţa despre dorinţele ei. Satisfă-o!…

by

Femeile, ca şi bărbaţii, sunt diferite. Unora le place hard, altora le place soft. Unele femei au nevoie de conectare emoţională, altele de distanţă emoţională. Deci, nu e nimic bătut în cuie.

10155775_748768121852949_7367939682928673725_nCel mai bun mod de a învăţa cum să produci plăcere unei femei e să vorbeşti cu ea. Află ce-i place şi de ce are nevoie. Unora le place să folosească dildo-uri, altora, în special, vibratoarele, altele nici măcar nu le-au încercat. Partenera e cel mai bun ghid al plăcerii, deoarece numai ea ştie ce simte. Ne dăm seama că ideea de a vorbi poate fi dificilă, totuşi, prin exerciţiu, comunicarea devine mai uşoară. Având în vedere că mulţi se simt incomfortabil când discută despre sex, e posibil ca întrebărilor directe să li se dea răspunsuri vagi. Nu dispera. Răspunsurile vagi sunt şi ele normale, într-o anumită măsură. Dar va trebui să-ţi dezvolţi anumite calităţi pentru a obţine tipul de informaţie pe care o doreşti. Spre exemplu, poţi începe prin a-i pune partenerei următoarele întrebări :

-Care dintre jocurile sexuale (sărutul, masturbarea, ţinutul de mână, sexul oral, cel vaginal…) te incită cel mai mult?

-Ce sărut preferi : ud, uscat, cu limba, trasul de buză sau suptul limbii? -Cum te-ai descrie? Ca axată pe partea fizică sau pe cea emoţională? -Ce atingeri te sperie?

-Ce atingeri te excită?

-Ce te excită cel mai mult din ceea ce fac?

-Ce te consideri pregătită să experimentezi? Cum o să ştiu când eşti pregătită să încerci?

-Care lucru nu l-ai face niciodată (sexul oral, cel anal, să porţi lenjerie sexi etc.)?

-Care este fantezia ta sexuală?

-Care este lucrul pe care-l consideri cel mai plăcut la relaţia noastră sexuală? -Ce ţi-ar plăcea ca eu să ştiu? 

Un alt mod de a pune întrebări partenerei este jocul “A/B”. Pentru a-l juca, după fiecare două atingeri, întreabă-ţi partenera dacă preferă prima atingere sau pe cea de a doua. Atingerea preferată devine A, iar cealaltă este B şi va fi înlocuită cu o alta. Întotdeauna B-ul va fi înlocuit cu o altă stimulare şi astfel se va ajunge la ceea ce o excită cel mai mult. Dacă încă ai dificultăţi înstăpânirea artei de a oferi plăcere partenerei, încearcă să o întrebi dacă poţi să o priveşti masturbându-se. Apoi întreab-o dacă poţi s-o priveşti masturbându-se cu jucării sexuale. Uneori, privind-o masturbându-se te poate inspira în legătură cu cea ce îi place. Un alt mod de a învăţa despre dorinţele ei este să îi ceri să-ţi ghideze mâinile cu ale ei.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page