Evenimente, Ultimile Știri — iunie 10, 2018 at 13:07

Ultimul clopoțel la Cuza-Vodă.Marius Cojocaru tot mai atent la nevoile comunității

by

Ultimul clopoțel la Cuza-Vodă

Marius Cojocaru tot mai atent la nevoile comunității

Pentru fiecare etapă importantă din viaţa noastră vine la un moment dat şi clipa emoţionantă a bilanţului. Cu toţi ne amintim de prima zi de şcoală, de emoţiile care ne-au încercat cu putere atunci când am intrat pentru prima oară  pe porţile şcolii. Primele manuale, primii colegi de şcoală, primele note… şi câte şi mai câte „minunăţii” pe care le purtăm apoi în amintirile noastre, împletite cu atâtea chipuri dragi, de neuitat.

Ultima zi de şcoală, ultimul clopoţel – sunt momente care vor rămâne în evoluţia personalităţii fiecăruia ca nişte adevărate pietre de hotar. Dintr-o dată realizezi că ai ajuns la capătul unei „călătorii”, pe care ai început-o la o vârstă fragedă şi, după mai mulţi ani, o închei la vârsta frumoasei adolescenţe. Gata de un nou început, de o nouă etapă a vieţii!

După un an de strădanii susţinute, clipa premierii vine ca o răsplată binemeritată! O adevărată …victorie! Așa a ținut să onoreze Marius Cojocaru,primarul comunei Cuza-Vodă încheierea anului școlar în comună.Cu această ocazie au fost decernate și premiile pentru concursurile organizate de  1Iunie-alergare,întrecere cu biciccletele și desene pe asfalt.

 

Nelu Bălașa[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page