Politica, Politica naţională — ianuarie 18, 2014 at 15:06

Ultimatum pentru Elena Udrea

by

Liderul PDL Vasile Blaga a anuntat represalii dure la adresa Elenei Udrea in cazul in care aceasta continua sa atace partidul si sa-l ignore pe Catalin Predoiu, candidatul oficial la Presedintia Romaniei.

blaga-udrea

Vicepresedintele PDL Cezar Preda a explicat pentru pesurse.ro ca Elena Udrea are un plan in afara Modroganului, vrea sa oblige PDL sa ia “zero barati” la remorca si daca asculta orbeste de Traian Basescu, va fi exclusa din partid.

“Elena Udrea in fiecare zi gaseste cate un prezidentiabil. Pe cel pe care l-a votat partidul vad ca nu vrea sa-l recunoasca. E grava situatia. Si faptul ca face analize politice, s-o lasam balta cu analizele politice. Deocamdata noi avem candidat la presedintie validat de partid. Oricine gaseste alt prezidentiabil se situeaza in afara partidului. Partidul o sa respecte statutul. E clar ca ne apropiem de faza in care partidul va transa toate aceste iesiri care nu fac altceva decat sa slabeasca partidul”, a declarat Cezar Preda.

“Partidul o sa se intruneasca si atunci cand o sa se atinga masa critica o sa ia decizia, dar nu pot eu sa ma pronunt acum. Dna Udrea si-a fixat domnia sa exact ce are de facut, tot timpul spune ca dansa se bate cel mai tare cu USL-ul si infiecare zi gasim alt prezidentiabil, am inteles ca ultimul e MRU, Boc e mai tot timpu, mai este George Maior, mai gaseste cativa, doar Catalin Predoiu n-are fata“, a mai declarat vicepresedintele PDL.

Potrivit lui Cezar Preda, Udrea lucreaza pentru un proiect ostil Modrogranului si vrea sa forteze PDL sa ia niste “zero barati” la remorca partidului.

“Dar nici nu are interesul sa-l creasca, domnule, interesul este sa se plieze pe un alt proiect facut in alta parte, nu la partid, nu la Modrogan, acel proiect care prevede sa bagi niste neica-nimeni, care sunt zero barat, in partid, dar vor sa fie candidati si sa aiba locuri si atunci ai proiectul unei drepte unite justificand ca doar asa poti sa te bagi la presedintie si dupa ce ai unit dreapta sa mai ai si alte proiecte pentru un independent sau altul. Eu cred ca asta e cea mai mare framantare, ca nu reuseste sa oblige PDL-ul sa ia zero barati la remorca: ‘De ce nu vrea PDL-ul sa ia zero barati la remorca?”, a mai declarat Cezar Preda.

Presedintele PDL Vasile Blaga a amenintat-o recent pe Elena Udrea cu excluderea.

“Ar trebui sa decida, pana la urma, doamna Udrea: mai ramane in partid sau nu mai ramane in partid, ca despre asta este vorba. Poate sa ramana in partid daca respecta deciziile partidului, daca nu le respecta, iar decizia partidului este luata de peste 100.000 de membri, ea nu are un regim special in partid, chiar daca o cheama Elena Udrea, va trebui la un moment dat sa aplicam Statutul. Nu este o amenintare, este o constatare”, a declarat Blaga la “Gandul Live”, potrivit Mediafax.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page