Educaţie — iunie 3, 2014 at 08:55

“ Tu cine eşti? Află CINE te reprezintă ! ”

by

Backup_of_Backup_of_Backup_of_dragos nicolae

Prin intermediul Consiliului Elevilor , singura structură condusă şi organizată de elevi, pentru elevi , aceştia pot contribui la îmbunătăţirea societăţii din care fac parte, fie că îşi reprezintă un coleg în faţa profesorilor, fie că organizează activităţi extraşcolare: training-uri , concursuri , actiuni caritabile , etc.

Implicarea în activitatea Consiliului oferă elevilor şansa formării şi dezvoltării personale . Experienţele câştigate prin munca în echipă, dezbateri de idei, comunicare, negociere, organizare de evenimente, managementul conflictelor, constituie oportunităţi deosebite de autocunoaştere şi formare a competenţelor, care devin resurse importante în planificarea şi dezvoltarea viitoarei cariere a elevilor .

Consiliul Județean al Elevilor Călărași are ca președinte o elevă din Liceul „Alexandru Odobescu” Lehliu-Gară ,Ioniță Diana Alexandra , o tânără dornică de cunoaștere și comunicare. Această unitate nu poate fi lipsită de vicepreședintele Croitoru Vicki din Liceul Danubius Călărași și în funcția de secretar- Ilie Mihaela Mădălina, Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu .

În acest an Consiliul Județean al Elevilor Călărași a poposit prin multe locuri din țara: Brașov , Băile Herculane , Tulcea , Ialomița și Giurgiu , pentru a-și consolida cunoștințele . Lista poate continua pentru că anul școlar nu se icheie pentru Consiliul Elevilor , aceștia din urmă sunt până în luna octombrie în funcție.

Nicolle Barbu

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page