Editoriale, People-Passion-Performance — iulie 26, 2014 at 16:53

Trupurile lor imperfecte de mămici şi gravide sunt o artă. Tu ce crezi?

by

Fotograful Jade Beall a căutat mai multe mame de diferite vârste, cu unul sau mai mulți copii, cu greutăți diferite, rase diferite și medii sociale diferite pentru o ședință foto inedită. Ea consideră că trupurile lor imperfecte sunt o artă.

mamiciVisul lui Jade este de a inspira generaţiile viitoare de femei pentru a fi libere de inutilele suferinţe interioare şi să-şi îmbrăţişeze frumusetea lor aşa cum este.  „Sunt aici pentru a fi un facilitator pentru a trăi Raiul pe Pământ. Sunt aici pentru a sprijini visele voastre cu ochii deschişi. Eu sunt aici să stau în frumuseţea mea autentică şi să reflect splendoarea ta divină. Eu sunt aici să fiu o reflecţie radiantă a vieţii. Eu sunt viaţa. Tu eşti viaţă. Toate femeile suntem şi ceea ce avem: darul divin. Toate acestea sunt: Magice. Şi toate acestea: exită prin noi…” spune Jade Beall

mamici5Nici gravidele nu au scăpat de ea. Fotograful a vrut să arate că trupul unei femei care dă naștere unei noi vieți este o artă de care nu ar trebui să se rușineze, chiar dacă rămân cu semne inestetice și kilograme în plus. Tu ce crezi, are dreptate?

mamici1mamici2mamici4mamici9mamici7mamici3mamici6mamici8mamici10

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page