De pe la noi, Editoriale — iunie 16, 2014 at 16:00

Trup am, minte îmi mai trebuie?

by

Intr-o lume plină de superficialitate și bombe sexi, mai au vreo șansă femeile culte?  Se mai caută femei cu care ai ce vorbi,  sau posteriorul vorbește suficient?  Revistele sunt pline de sfaturi menite să ne lucreze trupul.  Mintea ne mai trebuie?  Mai folosește la ceva? Toate fetele vor sâni mari din plastic de calitate sau de cât le permite bugetul.  Vor fund bombat.  Picioare lungi si talie de viespe.  Noroc cu chirurgia estetica,  că natura n-a fost darnica cu toată lumea.

artificialDar minte nu mai vrea nimeni?  E drept,  e mai greu de obținut.  Cum sa pierdem timpul cu cititul,  cu studiul,  de ce ne-am rafina? La ce ne mai trebuie când reteta spre succes e cu totul alta?  Dacă vrei să atragi atenția barbatului dorit trebuie să arati trăsnet.  Asta promovează toate revistele pentru femei.  Poate ca ar trebui să le spună cineva acestor fete că dacă n-ai nimic de spus,  nu poți umple timpul unei întâlniri numai cu trupul sexi.  Sau nu pentru mult timp.  Sau nu cu barbatul care te-ar vrea pe termen lung.

Mai trist este că femeia care investește doar in trupul ei, se așteaptă sa fie iubita pentru mai mult de atât.  Se așteaptă la profunzime. Uităm foarte repede că primim ceea ce oferim,  că suntem tratați așa cum ne tratam.  Dacă eu mizez totul pe trup și investesc doar in el, de ce ma aștept să fiu apreciată și pentru altceva?

Nu mai este timp decât pentru superficialitate,  pentru ambalaj, că doar bărbații de ambalaj sunt atrași.  Nu? Și da si nu. Da, bărbații sunt atrași de fizic. Contează la prima vedere.  Si la încă câteva, după.  Însă dacă reușești să faci un barbat să se îndrăgostească și de mintea ta, nu doar de trupul tau, e mare lucru.  Și cu siguranță nu te va uita prea ușor.

Probabil nu mai este la moda să investești în minte si nici să citesti și altceva in afara de reviste, însă eu vreau să cred ca superficialitatea în care ne zbatem va apune curând.  Iar femeile vor înțelege că un trup sexi fără o minte sexi nu ajunge prea departe.

psihologinconcediu.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page