Fashion - Tendinţe, Lifestyle — februarie 24, 2015 at 20:51

Trăsături pe care coafura le poate spune despre tine

by

Coafura pe care o abordezi frecvent poate sa dezvaluie despre tine cateva caracteristici importante. Temerile si dorintele tale pot fi ghicite doar printr-o simpla privire aruncata modului in care iti aranjezi parul. Greu de crezut? Citeste si convinge-te!

coafura1. Adori sa iti faci bucle? Stiai ca acest obicei dezvaluie despre tine ca esti o persoana amuzanta, inimoasa si spontana? De asemenea, treci mult mai repede la fapte decat alti oameni pentru ca simti nevoia sa traiesti intens. Se pare ca femeile care isi onduleaza parul frecvent sunt generoase, pasionale, luptatoare si active.

2. Daca iti place sa iti ondulezi parul usor la varfuri, esti o fire energica si emotiva. Poti fi usor ranita de catre cei din jur, iar libertatea este foarte importanta pentru tine.

3. Dorinta de a-ti indrepta frecvent parul denota faptul ca tinzi dupa echilibru in viata. Simti nevoia sa controlezi evenimentele din viata ta si sa iti gasesti linistea interioara.

4. Optezi pentru un look natural, usor messy, gata in doar cateva minute? Esti o persoana nerabdatoare, impulsiva, careia nu ii place sa isi piarda timpul. In plus, este competitiva, valorezi bunul simt si iti cunosti bine telurile in viata.

5. Daca adopti coafuri hippie si este atrasa in mod special de acest trend, se pare ca esti o fire care se lasa purtata de trairile interioare mai mult decat ar trebui. In plus, stai bine la capitolul creativitate si esti romantica.

6. Chiar daca ai parul scurt, nu trece nicio zi fara sa iti faci o coafura. Acorzi atentie detaliilor si ai tendinta sa exagerezi atunci cand vine vorba despre anumite greseli pe care le fac cei din jur.

7. Cocurile opulente dezvaluie despre tine faptul ca esti o persoana careia ii place sa fie in centrul atentiei si care acorda importanta tuturor detaliilor. Iti doresti ca aparitiile tale sa fie senzationale si ca cei din jur sa te admire.

coafura18. Ce spune coafura despre tine, daca  obisnuiesti sa impletesti parul destul de des? Ei bine, daca optezi pentru o coada lejera, se pare ca esti o persoana care ii pune pe cei din jur pe primul plan. In schimb, daca acorzi o atentie deosebita impletiturii, semnifica faptul ca esti o fire riguroasa, muncitoare si de incredere.

9. Coafurile excentrice denota dorinta de independenta si distractie. Libertatea este un cuvant magic pentru tine, asa ca nu suporti ca cei din jur sa te critice sau sa se amestece in viata ta.

10. Obisnuiesti sa folosesti des bentite atunci cand iti aranjezi parul? Folosirea acestui tip de accesorii arata ca esti misterioasa si ca ai sex-appeal. Nimeni nu poate sa spuna despre tine ca nu ai carisma.

11. Coada de cal prinsa in varful capului dezvaluie despre tine ca nu renunti cu usurinta la telurile tale si ca esti  o femeie care isi cunoaste atuurile.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page