Comunicate de presă — mai 13, 2013 at 17:20

TRANSPORTATORII CALARASENI MULTUMESC DEPUTATULUI DANIEL FLOREA PENTRU SPRIJINUL PRIMIT

by

Logo daniel florea           

            Asa cum a promis transportatorilor deputatul PSD DANIEL FLOREA, situaţia s-a normalizat în ceea ce priveşte atribuirea licenţelor de transport pentru operatorii călărăşeni. Începând cu data de 1 mai 2013 Autoritatea Rutieră Română – ARR a reînnoit licenţele de transport operatorilor călărăşeni pentru traseul Bucureşti-Călăraşi. Astfel, peste 100 de persoane nu-şi vor mai pierde locurile de muncă, iar bugetul local nu va avea de suferit.

daniel florea 2

           Autoritatea Rutieră Română a eliberat licenţele de transport firmelor călărăşene pe data de 30 aprilie pentru 16 curse. Alte 7 curse au „revenit” firmei C&I Grup Internaţional SRL Bucureşti, iar o cursă încă nu a fost atribuită.

           Reprezentanţii operatorilor au declarat că transportul de persoane nu a fost perturbat ca urmare a sprijinului primit din partea oficialităţilor locale şi judeţene, în mod special  a deputatului PSD  Daniel Florea care s-a implicat personal pentru rezolvarea situatiei. „Nu în ultimul rând mulţumim mass-media care a fost alături de noi în demersul de a atrage atenţia Autorităţii Rutiere Române-ARR că licitaţia pe care a organizat-o nu a fost corectă. Faptul că Autoritatea Rutieră Română-ARR şi-a recunoscut vina, eliberând licenţele de transport, nu face decât să ne dea forţa de a ne căuta în continuare dreptatea în instanţă pentru celelalte 8 curse de transport care au fost atribuite nelegal. Dorim să informăm publicul călător că pe traseul Bucureşti-Călăraşi se circulă în ritm normal şi vom depune toate eforturile astfel încât călărăşenii să beneficieze de condiţii de transport optime” au mai adăugat reprezentanţii transportatorilor călărăşeni.

daniel florea 1

13 mai 2013

BIROUL DE PRESĂ

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page