Anunţuri, Ultimile Știri — septembrie 19, 2013 at 11:00

Toți împotriva apelor.Să fim alături de oameni!

by

Să fim alături de oameni1Este mult mai rău decât ceea ce vedem la televizor! Imaginile nu pot reda disperarea oamenilor și distrugerea masivă ce a avut loc!

Având în vedere situația destul de gravă în care se află sinistrații din zonele inundate ale județului Galați, în spirit de solidaritate, Asociaţia pentru Dezvoltare Europeană şi Promovarea Tinerilor din România cu sprijinul Partidului Social Democrat organizăm până la data de 22.09.2013 o acțiune de colectare îmbrăcăminte, alimente neperisabile (apă, conserve, făină, cartofi), obiecte de cazarmament (pături, saltele, perne, paturi, etc.), obiecte de uz casnic (detergenți, produse dezinfectante, oale de gătit, veselă, etc.), produse de igienă personală (prosoape, săpun, hârtie igienică).

Așa cum restul județelor au dat dovadă de solidariate, mobilizare și unitate,  este și rândul nostru pentru  a-i ajuta, venind în spirjinul lor. Pe această cale îi invitam pe toți cei care pot și vor să dea o mână de ajutor, să ni se alăture în această campanie.

Să fim alături de oameni

Colectarea se va face zilnic, între orele 16:00-19:00, în sediul ADEPT, Strada București, Nr.141, chiar în incinta Partidului Social Democrat, urmând ca luni, 23 septembrie 2013 să putem trimite tot ce s-a strâns pentru cei din zona afectată.

Persoana de contact:
Butoi Alexandra :0733 600 158, Email: alexa.yania@yahoo.com
Dragan Alina : 0737 246579,  Email : drgn_alina@yahoo.com
ADEPT Romania
Sediul: Calea 13 Septembrie, nr. 231 A, et. 9, ap. 34, Sector 5, București
Website: www.adeptromania.eu

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page