Fashion - Tendinţe, Lifestyle — septembrie 24, 2016 at 21:25

Top 5 Tendințe Încălțăminte pentru Femei în Toamna – Iarna 2016 – 2017

by

Iarna asta se poartă diversitatea, contrastul și combinațiile îndrăznețe. Se spune că pantofii sunt precum gențile: definesc și accentuează personalitatea fiecărei femei. Toamna este sezonul în care acest aspect devine din ce în ce mai vizibil! Cel mai seducător anotimp în materie de încălțăminte de damă este sezonul rece, gazda modelelor de ghete, botine și cizme în tendințe.

Ama Fashion îți povestește totul despre tendințele care surprind câte puțin din gusturile fiecăruia și îți arată ce modele sunt la modă în sezonul toamnă/iarnă 2016 – 2017. Cu atât de multe opțiuni și alternative, e foarte greu să nu te îndrăgostești iremediabil de anumite texturi, tipuri de toc sau detalii delicate.

Confortul tocurilor pătrate se combină armonios cu extravaganța platformelor masive, culorile aprinse nu părăsesc catwalk-ul o dată cu vara, iar decupajele și accentele metalice transformă cu succes ținutele simple, neutre.

1.   Vârfuri ascuțite

Deși vârfurile ascuțite au avut succes acum mai bine de 10 ani, iată că se întorc spectaculos în colecțiile designerilor internaționali.

botine-negre-din-piele-naturala

Botine damă cu vârf ascuțit din piele întoarsă

Cu tocuri mici și masculine sau cu celebrele tocuri stiletto, vârfurile ascuțite arată foarte bine în combinație cu pielea întoarsă suede.

Botine damă din piele naturală și piele întoarsă

Botine damă din piele naturală și piele întoarsă

2.   Cizme peste genunchi

Cizmele peste genunchi au devenit populare odată cu filmul Pretty Woman, când au fost puse în valoare de Julia Roberts.

Cizme peste genunchi din piele naturală și piele întoarsă

Cizme peste genunchi din piele naturală și piele întoarsă

Acum, sunt un statement al senzualității și sunt asociate cu ținutele sexi. Anul acesta se poartă cizmele peste genunchi din piele întoarsă suede, flexibile, care se mulează perfect pe coapse.

Cizme damă peste genunchi din piele naturală

Cizme damă peste genunchi din piele naturală

3.   Culori puternice

Chiar dacă vara s-a sfârșit, temperaturile calde nu au luat cu ele și culorile aprinse, puternice.

Pantofi damă din piele naturală cu imprimeu colorat

Pantofi damă din piele naturală cu imprimeu colorat

Sezonul toamnă/iarnă 2016 – 2017 combină pastelurile cu nuanțele aprinse și încurajează culorile duo, la fel de aprinse.

Botine damă din piele întoarsă roșu intens

Botine damă din piele întoarsă roșu intens

4.   Decupaje și barete din piele naturală

Decupajele, baretele și cataramele sunt accente care transformă în totalitate o ținută anul acesta. Dacă nu te poți obișnui cu trecerea sezonului de vară, decupajele sunt soluția salvatoare.

Ghete din piele naturală cu barete și decupaje

Ghete din piele naturală cu barete și decupaje

Poartă-le în serile de septembrie cu o rochiță lungă din bumbac sau fuste creion și bucură-te de serile de început de toamnă. Pentru lunile mai friguroase, îți recomandăm să le porți cu șosete groase lungi, cel mai cool mod de a le purta sezonul ăsta!

Botine damă din piele naturală cu decupaje

Botine damă din piele naturală cu decupaje

5.   Toc pătrat și gros

Tocul pătrat și gros este un trend clasic care nu va dispărea prea curând.

Ghete damă din piele naturală cu șiret decorativ

Ghete damă din piele naturală cu șiret decorativ

Îți asigură o ținută sobră și pot fi purtați cu succes la birou, însă combinațiile de piele naturală cu piele întoarsă, culorile aprinse și cataramele sau șireturile te pot scoate din anonimat, devenind astfel extrem de potriviți pentru o seară în club.

Botine damă din piele naturală cu toc gros

Botine damă din piele naturală cu toc gros

Trendurile din sezonul acesta au ceva de oferit pentru toată lumea, iar accentul cade pe individualitate. Dacă vrei să vezi ce s-a schimbat în modă față de anul trecut, vezi ce tendințe erau în vogă în toamna 2015-2016.

Tocuri pătrate, culori puternice, catarame supradimensionate și barete care ne aduc aminte de stilul gladiator, acestea sunt doar câteva dintre accentele care promit să te cucerească în toamna/iarna 2016 – 2017!

Dacă vrei să vezi mai multe tendințe intră pe blogul Ama Fashion.

logo-ama-fashion

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page