Divertisment, Plăcerile vieţii — iulie 17, 2016 at 14:10

Top 10 bancuri despre bărbaţi

by

penisAstăzi vă propunem o selecţie cu cele mai reuşite bancuri pe seama bărbaţilor.

1. Doi bărbaţi discută despre nevestele lor: – Eu am ajuns în sfârşit la o întelegere cu soţia mea. O zi mă duc eu la cumpărături, o zi ea. – Şi sunteţi mulţumiţi? – Bineînţeles! O zi bem, o zi mâncăm.

2. Cum fac bărbaţii sport pe plajă? Îşi sug burţile de fiecare dată când văd o femeie îmbrăcată cu bikini.

3. Cum conjugă un misogin verbul “a frâna ” – Eu frânez – Tu frânezi – El frânează – Ea … vine şi ne loveşte.

4. Un bărbat se plimbă pe o plajă şi la un moment dat se împiedică de o lampă îngropată în nisip. O ridică şi o scutură, când apare un duh. – Bine, bine, m-ai eliberat din lampă. O să-ţi îndeplinesc o dorinţă. – Totdeauna am vrut sa merg în Hawai, dar am rău de mare şi mi-e frică de avion. Poţi să construieşti un pod până acolo, ca să pot merge cu maşina ? – Asta e imposibil. Gândeşte-te la logistica necesară! Cum pui piloni pe fundul oceanului? Gandeşte-te cât ciment, cât oţel! În nici un caz. Pune-ţi altă dorinţă ! – Stii, am fost însurat de patru ori. Soţiile mele toate au spus ca sunt un nesimţit şi un insensibil. Aş vrea să înţeleg femeile… – Podul să fie cu două benzi sau cu patru?

5.  Cum se cheamă un bărbat inteligent, sensibil şi aspectuos? – Un zvon.

6. Un bărbat vrea să renunţe la viaţa de burlac, dar nu îşi găseşte aleasa inimii. Într-o zi, un prieten îl sfătuieşte: – Mă, tu eşti în urmă cu tehnologia. În ziua de astăzi îţi găseşti nevastă imediat dacă pui un anunţ pe internet. Bărbatul, cu o ultimă speranţă, pune un anunţ pe un site de matrimoniale: ”Bărbat săturat de viaţa de burlac, 30 de ani, foarte răbdător şi iubitor. Caut nevastă!”. A doua zi, observă că a primit sute de răspunsuri la anunţ: ”Te rog frumos, ia-o pe a mea!!!”

7. – Cum îţi e însurat? – N-am voie sa beau, n-am voie sa întârzii, n-am voie să întorc capul pe stradă… – Cred ca regreţi mult pasul făcut. – Nici asta n-am voie!

8. Cum iţi arată un bărbat ca îşi face planuri de viitor? Vine acasă cu două cutii de bere, în loc de una.

9. – De ce nu mai plâng bărbaţii moderni? – Pentru că le e frică să-şi arate şi partea sensibilă? – Nu, ca să nu le curgă rimelul de pe faţă.

10. – De ce nu se îngraşă burlacii? – Pentru că ei mănâncă doar jumătate din ce gătesc, cealaltă jumătate rămâne lipită de tigaie.

sursa : adev.ro/oafpii

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page