Dezvoltare durabilă, Responsabilitate socială — iunie 8, 2017 at 19:14

Top 10 atracții noi ale Dubaiului

by

În Dubai apare ceva luminos şi strălucitor în fiecare zi – de la spectacole de clasă mondială ale superstarurilor internaţionale până la deschirea de hoteluri somptuoase, oraşul este tot timpul pe radarul global. Cu toate că obiectivele turistice ale oraşului cum ar fi Palm Jumeirah şi Burj Khalifa sunt recunoscute în toată lumea, în ultimele luni oraşul a cunoscut un nou set de hotspoturi.

Mai  jos găsiţi detalii despre top 10 new entries care au creat zarvă mare în emirat şi ar trebui să fie pe lista “to-do” a fiecărui turist pentru 2017.

dubai1DUBAI CANAL                                   

Cea mai recentă atracţie a Dubaiului este şi unul dintre cele mai vechi vise. Viziunea Dubai Canal s-a născut acum foarte mult timp, ca o extensie a Deira Creek, şi se întinde ca o venă de-a lungul oraşului conectând Business Bay cu Golful Arab. Vizitatorii şi rezidenţii se bucură de apusuri spectaculoase de-a lungul rivierei, admiră cascada Canalului Dubai şi zgârie-norii din apropiere.

Intrarea este liberă. Pentru mai multe informaţii puteţi vizita website-ul http://meydan.ae/meydan-master/dubai-water-canal.html

dubai2DUBAI PARKS AND RESORTS

Un parc de distracţii gigantic pentru căutătorii de adrenalină. Dubai Parks and Resorts include Motiongate cu tematica de Hollywood, Bollywood Parks care recrează lumea vibrantă a filmelor indiene si Legoland Dubai. Iubitorii de roller-coastere se pot bucura în curând şi de Six Flags Dubai, unul dintre cele mai mari parcuri de distracţii din lume.

Pentru mai multe informaţii despre parcuri şi preţuri puteţi vizita website-ul https://www.dubaiparksandresorts.com/en

                                                                                                                                                                                                          dubai3 IMG WORLDS OF ADVENTURE                            

Dovedind zicala “niciodată nu poţi avea prea mult dintr-un lucru bun”, Dubai continuă distracţia la IMG Worlds of Adventure, inspirat din desenele animate de pe Cartoon Network şi supereroii Marvel, precum şi din tematica dinozaurilor din Forbidden Territory şi invazia distracţiei din LazyTown, vizitatorii Dubaiului pot găsi ceva nou în fiecare zi.

Biletele costă AED 195 pentru adulţi. Pentru mai multe informaţii vizitati website-ul http://www.imgworlds.com/en/

 

dubai4RIVIERA PALM JUMEIRAH

30 de camioane cu mâncare, cafenele elegante, o alee de 11 km şi o mare varietate de vederi spectaculoase fac Riviera Palm Jumeirah unul dintre locurile unde merită să faci o plimbare.

Intrarea este gratuită.

 

 

dubai outlet village                                                                                                                    OUTLET VILLAGE                                             

Recunoaşterea că Dubai reprezintă luxul este incontestabilă, iar Outlet Village oferă exact crema celor mai mari branduri din lume la preţuri accesibile într-un mediu de lux.

Pentru mai multe informaţii puteţi vizita website-ul http://www.theoutletvillage.ae/

 

dubai roveLanţul de hoteluri ROVE

Pentru turistul cu venituri medii, lanţul de hoteluri Rove este platforma perfectă de lansare a unei aventuri în minunatul oraş.

Pentru mai multe informaţii şi tarife pentru cazare vizitaţi website-ul http://www.rovehotels.com/             

             

dubai PALAZZO VERSACEPALAZZO VERSACE                         

Legendarul brand Italian de lifestyle şi modă aminteşte de un palat din secolul 16, oferind cele mai opulente modele din Casa Versace. Localizat in inima Cultural Village, hotelul este un refugiu de linişte şi lux.

Pentru mai multe informaţii şi tarife pentru cazare vizitaţi website-ul http://www.palazzoversace.ae/en/default.html

dubai green planetGREEN PLANET

Un paradis tropical în inima urbană a oraşului, este primul bio-dom din regiune, care recrează lumea încântătoare a unei păduri tropicale cu bogata ei biodiversitate de mai mult de 3.000 de plante şi animale.

Pentru mai multe informaţii vizitati website-ul http://www.thegreenplanetdubai.com/en

dubai hapiHAPI                                                                                                     

Cea mai nouă şi în vogă cafenea sănătoasă şi eco-friendly, însă unde cuvintele raw sau vegan nu există în vocabular. HAPI urmează o filosofie de “eat, move, play”.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi website-ul https://www.facebook.com/behapi/

 

dubai cinemaROOFTOP CINEMA DE LA GALLERIA MALL

Vox Cinema de la Galleria Mall păstrează în viaţă spiritual cinematografelor în aer liber.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi website-ul https://uae.voxcinemas.com/showtimes?c=outdoor-at-galleria-dubai&d=20170110

 

Despre Departamentul de Comerț și Turism din Dubai (Dubai Tourism)

În viziunea poziționării Dubaiului pe primele poziții ale turismului internațional, atât ca destinație de vacanță, cât și ca hub comercial, misiunea Dubai Tourism este ca publicul global să aibă constant Dubai în vedere, deopotrivă pentru a atrage turiștii și investițiile în emirat.

Dubai Tourism este principala autoritate de planificare, supraveghere, dezvoltare și marketing a sectorului turistic din Dubai; promovează sectorul comercial al emiratului; și este responsabil de licențierea și clasificarea tuturor serviciilor turistice, inclusiv cele hoteliere, operatorii de tururi și agențiile de turism. Mărcile și departamentele care țin de Dubai Tourism includ Biroul de Evenimente și Convenții din Dubai, Festivaluri Dubai și Biroul de Retail (cunoscut sub denumirea mai veche de Biroul de Evenimente și Promoții).

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page