Comunicate de presă, Ultimile Știri — noiembrie 5, 2014 at 08:44

Toate tunurile pe Filipescu. Cristodor şi Drăgulin clamează sfârşitul liderului PNL

by

ttttt 

Dan Cristodor: Răducu Filipescu  este un om expirat şi…atâta poate dânsul de fapt

Drăgulin: S-a terminat cu politica bătutului cu pumnul în masă

 

Victoria în primul tur al alegerilor prezidenţiale a dat apă la moară liderilor coaliţiei care l-au susţinut pe Victor Ponta. Dan Cristodor preşedintele PSD Călăraşi,Aurel Nicolae preşedintele UNPR Călăraşi şi Daniel Drăgulin Primarul UNPR au dat glas satisfacţiei că au învins ACL condus de Filipescu şi Iliuţă. În conferinţa de presă de marţi, 4 noiembrie, Cristodor,Niculae şi Drăgulin au pus tunurile pe Filipescu prevestindu-i sfârşitul. Deşi declaraţiile au fost rostite hotărât, circumspecţia  a fost atmosfera ce a caracterizat conferinţa de presă de marţi,de la sediul PSD,semn că încă există teama că “ursul” s-ar putea scula şi ieşi din  bârlog în turul I.

Îmi pare rău că domnul Klaus Iohannis, nici în al doisprezecelea ceas ,nu şi-a dat seama că Răducu  Filipescu este un om expirat şi că atâta poate dînsul, de fapt, a declarant Dan Cristodor Preşedintele PSD Călăraşi

 L a alegerile europarlamentare mi-am dat seama că noi vom obţine un rezultat bun după cun ne+a descurcat la miting,atunci când a venit Victor Ponta la noi.Şi am spus că vom avea în jur de 4000 de oameni şi aşa a fost,iar dânsul  (Filipescu  n.r) a anunţat cu surle şi trâmbiţe că vor adduce 10000 şi de fapt au fost 5 000 din care o mie fără drep de vot. De atunci mi-am dat seama că e în cădere liberă,a adăugat Dan Cristodor.

Săptămâna trecută mi-am dat seama că va pierde alegerile la Călăraşi după cum l-am văzut că se prezintă cu căciulă de porc spinos, la un  asemenea eveniment, la Ziua Armatei. Nu poţi să porţi căciulă de porc spinos şi să ai pretenţii de învingător, a continuat Cristodor.

Acest rezultat  este obţinut prin muncă şi pentru că avem cu ce să ieşim în faţa cetăţenilor pentru că avem un candidat pe care putem să-l promovăm uşor,pentru că are realizări.

În turul doi binenţeles că vom porni de la egalitate,nu ne vom culca pe o ureche că am obţinut un rezultat aşa mare. Vom face din nou campanie , vom face ce ştim să facem mai bine, să ne promovăm candidatul a spus preşedintele PSD.

S-a terminat cu politica bătutului cu pumnul în masă, a declarat şi Drăgulin.  Eşecul ACL în alegeri este rezultatul politicii  de peste 10 ani aliderului PNL Răducu Filipescu şi culege ce a semănat.Tot timpul a căutat să-şi însuşească rezultatele muncii altora şi nu aa preciat niciodată munca colaboratorilor,a încheiat Drăgulin.

Nelu Bălaşa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page