Dezvoltare durabilă, Responsabilitate socială — mai 14, 2013 at 11:19

Tinerii liberali din comuna Grădiștea și-au popus sa se implice în toate proiectele!

by

Este vorba de proiectul « Stimularea dezvoltarii antreprenoriale in mediu rural si schimb de experienta cu intreprinzatorii austrieci ».

tineri liberali

Astfel,doua zile la rand ,timp de 4-5 ore ,in una din salile de clasa din scoala Gradistea , s-au desfasurat seminarii de formare antreprenoriala initiala si workshop-uri ( grupuri de lucru) de dezvoltare antreprenoriala specifica mediului rural.Aici, si-au facut prezenta in numar de 90% , tinerii liberali, interesati de acest proiect,de formarea antreprenoriala . Adevaratul spectacol pe care l-au facut cu privire la initierea unei afaceri m-a surprins chiar si pe mine. Domnul Mustaneata Calin –director al firmei de consultanta Magna Development  Bucuresti a ramas placut impresionat si mirat de acesti tineri, tineri pe care cu greu ii gasesti , chiar si in mediu urban. Surprinderea a fost si mai mare ,atunci cand, acesti tineri,din familii modeste , au dialogat in limba engleza cu domnul Gerald Tschinkel-director al firmei de consultanta austriaca H3000 Development Consult .Dorinta lor de a munci , de avea propria afacere ,aici in mediu rural, mi-a dat speranta, ca peste ani de zile, voi avea langa mine oameni si nu buruieni .Si, fiindca ,asa suntem noi romanii : cu greu aducem laude, mai ales cand vine vorba de contracandidatii nostri ,vin cu o mentiune adusa articolului referitor la acelasi proiect si anume : succesul acestor seminarii este datorat celor 16 tineri liberali . Inainte de culoarea politica ,trebuie sa tinem cont ca suntem oameni .

Felicitari tineri !Felicitari si parintilor ,care merita tot respectul nostru !Multumim reprezentantilor  firmelor de  consultanta pentru increderea acordata tinerilor.Noi,echipa liberala ,suntem mandrii de acesti tineri : Andrei Marian, Adam Antoanela, Banu Ionut, Bumberica Laura, Buzoianu Georgiana, Buzoianu Vasilica, Gheorghe Ionel, Gradinaru Valentin,Florea Petrica-Jenel, Mirea Valentina, Panait Valentin, Pucheanu Adrian, Puchianu Gabriela, Stoiciu Gheorghe Razvan, Tudor Mirel si Vasile Marian.

Si ,fiindca, intotdeauna, munca depusa cu responsabilitate, pasiune si calitate este rasplatita , patru dintre acesti tineri vor pleca in luna noiembrie a.c. ,in vizite de studii si stagii de practica in Austria pentru-cinci zile.

Succes , tineri liberali !

Vasile Marian

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page