Evenimente, Ultimile Știri — septembrie 14, 2015 at 21:01

În timp ce municipiul Călăraşi este varză d.p.d.v. edilitar şi urbanistic, primarul Drăgulin organizează paranghelii de miliarde de lei

by

 

În timp ce municipiul Călăraşi este varză d.p.d.v.  edilitar şi urbanistic,  primarul Drăgulin organizează paranghelii de miliarde de lei

11014835_900030026738067_3833316547076925378_n

În timp ce municipiul Călăraşi este varză d.p.d.v.  edilitar şi urbanistic  primarul Drăgulin organizează paranghelii de miliarde de lei. Cu aceste priorităţi municipalitatea din Călăraşi nu are energia să urmărească dezastrul pe care Hidroconstrucţia sub oblăduirea Ecoaqua îl face în ceea ce priveşte infrastructura de străzi a municipiului Călăraşi. Dincolo de acest fapt trotuarele sunt varză,spaţiile verzi sunt varză, serviciile municipale sunt la pământ.

Deunăzi primăria ne-a anunţat că mută Bâlciul în centru pentru paranghelii pe bani publici denumite Zilele  Călăraşiului.

Zilele cui? Un oraş fără identitate ,fără personalitate ,subdezvoltat d.p.d.v. economic,social-cultural  şi edilitar-urbanistic, cu o involuţie galopantă, în care kitsch-ul este prezent la orice pas şi unde magazinele de pompe funebre,amanet-urile,sălile de păcănele şi casele de pariuri sunt caracteristca cea mai prezentă.

Cu atât mai ciudată această ierarhie de priortăţi a primarului Daniel Drăgulin,în condiţiile în care iarna bate la uşă şi oraşul este săpat şi în degringoladă,cu CL 8  un proiect care riscă să nu se termine preocupările şi energiile sunt canalizate către paranghelii.

Şantierele proiectului de alimentare cu apă şi canalizare sun scăpate complet din mână şi în ciuda declaraţiilor

Nelu Bălaşa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page