Anunţuri, Ultimile Știri — noiembrie 3, 2014 at 17:09

Theodor Paleologu: Rezultatul PMP, un dezastru electoral; afisele din campanie sunt un fel de co-productie Hollywood-Mosfilm

by

theodor-paleologu

de RFI     RFI Romania

 

 “Nu este de conceput ca persoanele asociate dezastrului electoral al PMP si fanaticii sa fie in viitoarea conducere a partidului”. O spune la RFI deputatul Theodor Paleologu, membru al partidului Miscarea Populara. Transformarea esecului de la alegeri in succes este “un caz colectiv de orbire”, considera el. “Rad si curcile de cei care vorbesc de o mare victorie”, mai afirma deputatul.

Theodor Paleologu apreciaza ca “e foarte important ca viitorul presedinte al PMP, viitoarea conducere a PMP sa fie capabila de negociere cu PDL si PNL. Adica sa nu fie o persoana care respinge practic orice fel de asociere. Si ar fi necesar sa fie o persoana totodata care sa schimbe radical, dar radical imaginea creata in ultimele luni”.

In opinia deputatului, “nu este de conceput ca persoanele asociate dezastrului electoral sa fie in conducere sau sa conduca efectiv partidul. Asta e o prima chestiune. A doua problema este sa nu fie un fanatic, adica o persoana care respinge orice fel de posibilitate de intelegere cu alte partide. Eu nu cred ca fanii sunt foarte utili in politica”. Continuarea pe www.rfi.ro.

Tags

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page