Fashion - Tendinţe, Lifestyle — mai 18, 2013 at 21:40

Tendinţe încălţăminte primăvară – vară 2013

by

Descoperiţi cele mai bune modele de tendinţă ale sezonului primăvară/vară 2013.

Haideţi să luăm în calcul pentru un moment ceea ce moda a decis să reitereze pentru sezonul primăvară/vară 2013. Sigur pe timpul lunilor calde, vom vedea toate culorile, de fapt Pantone şi nu numai  au definit paleta de culori “must”, decretând regele absolut… verdele smarald… Am văzut multe dintre noile tendinţe care se referă la îmbrăcăminte, descoperind fantezii noi, croieli şi detalii…. şi numai discutăm de toate poşetele la modă pentru aceste sezoane care te fac să îţi pierzi capul…

Gucci 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

genti 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

genti The-Row 2013

geanta roz

Dar, nu credeţi că ar trebui să aflaţi şi despre pantofi? Odată cu sosirea lunilor calde revine şi flota pantofilor decupaţi, o multitudine de sandale cu toc şi fără toc… dar, cu siguranţă nu pot fi doar ele singura alegere. Deci, haideţi să o luăm în ordine şi vom vedea în primul rând, modelele care vor învălui cu “glamour” picioarele noastre.

sandale flori

 

Scarpe-Emerald-Pantone

Direct din moda trecută, după ce au trăit câţiva ani în întuneric… se întorc la moda pantofii cu vârf. Le veţi găsi în toate colecţiile de pantofi, la cele mai elegante până la cele mai ieftine. Le mai aveaţi încă prin dulap ascunse, puse deoparte când au au fost înlocuite de modele cu vârful rotunjit?… atunci, dragele mele vă spun că a venit timpul să le scoateţi la lumină!…

sanda nicholas kirkwood

Casadei sanda

pantof rosu varf

În cazul în care nu le aveţi sau aţi rămas fără provizii… dragele mele, cred că este cazul să ieşiţi şi să faceţi un shopping sănătos!…  V-am prezentat modele de pantof  “veşnicul clasic”, ceea ce ne demonstrează că investind un pic în modă şi chiar dacă va trece moda după… oricum, moda va reveni mereu!

pantofi cu varf

roberto cavali

Să ne coborâm pentru o clipă de pe tocuri, imaginar… şi să ne punem în picioare o pereche de tenişi confortabili. Da, chiar pantofii sport, evident  un model de mers pe jos, adesea caracterizat prin aplicaţii “cool”. Întotdeauna i se spune banalul pantof clasic, dar de fapt în interiorul lor există un pic de toc. Sunt adidaşii pană, pantofi de sport cu pană de interior. Confortabil, practic şi întotdeauna glamour, lansat de Isabel Marant, acum ei sunt o necesitate. Din seria “Unde te duci dacă nu ai adidaşi pană? “

tenisi

 

calze 2

 

 

Şi acum, hai sa vorbim de un moment de fantezie, deoarece dorim să vă reamintim că “imprimeul” va fi marele protagonist al sezonului de vară. Glam absolut imprimeul cu flori, care se găseşte pe multe modele de pantofi şi sandale.

calze 3

calze 1

Evident, nu pot lipsi pantofii cu tocul jos. După marele succes vara trecută, revin la moda balerinii pentru că sunt spumoşi şi amuzanţi, la fel ca cei pe care vi-i arătăm în imaginea de aici.

tenisi femeie

calze 4

anni-50

După ce aţi descoperit care sunt pantofi la modă în sezonul primăvară/vară  a anului 2013, spuneţi-mi vă rog… care dintre modelele prezentate vor fi “must have” pentru voi?

L.M.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page