Fashion - Tendinţe, Lifestyle — februarie 4, 2014 at 21:27

Tendinţe genţi primăvară – vară 2014

by

Eşti curioasă să vezi cele mai noi propuneri în materie de genţi pentru de sezonul primăvară/vară 2014? Accesoriile pe care le vom purta în perioada următoare sunt pe cât de nonconformiste, pe atât de atrăgătoare pentru împătimitele modei, iar în cele ce urmează vei putea analiza cele mai hot modele de genţi ale momentului.

Nina Ricci  Spring/Summer 2014

Primăvara ce urmează se anunţă plină de culoare, de modele surprinzătoare şi de abordări inedite ale unor piese deja consacrate.

Pe scurt, sezonul de primăvară/vară înseamnă pentru iubitoarele de genţi o invazie de plicuri de toate dimensiunile, culori vibrante, poşete structurate cu aer retro.

Deşi genţile clasice sunt în continuare în peisaj, la fel ca şi în zona încălţămintei, designerii preferă pentru noul sezon modele puţin diferite, rezultat parcă al unui joc cu texturile, formele şi detaliile.

După cum îţi spuneam, geanta must have a perioadei ce urmează este plicul. Fie că vorbim despre plicul clasic, structurat, fie că vorbim despre modele maxi, maleabile sau despre clutch-uri de mici dimensiuni, poţi miza pe această piesă pentru ţinutele tale, fie că te gândeşti la cele de zi sau cele destinate ieşirilor nocturne.

Dintre toate propunerile, plicul îndoit pare a fi preferatul designerilor, iar modele 3D cu flori aplicate, cum sunt cele din propunerile Burberry, în cele mai diafane nuanţe pastelate, promit să facă furori printre fashioniste.

genti1

Lanvin aduce clasica sacoşă la rang de piesă de lux, propunând-o în cea mai nouă colecţie de genţi, în nuanţe metalizate, inspirând o nonsalanţă glamuroasă.

Giorgio Armani, Christian Dior sau Chanel mizează în primăvară/vară 2014 pe culori vibrante. Roz fucsia, turcoise, galben, verde, combinaţii de roz cu orange, snake print colorat sunt detaliile unor modele de genţi cu personalitate. Modele diferă, de la clutch-ul cu lant, geanta tip poştaş sau geanta clasică cu mâner scurt.

Pentru cele mai nonconformiste, accesoriile wow nu lipsesc din zona propunerilor: blana completează extravagant modelele propuse de Fendi, franjurile sunt prezente în colecţia Celine, iar Roberto Cavalli mizează în mod caracteristic pe opulenţă cu detalii metalice, ţinte şi bijuterii argintii.

Dacă îţi plac accesoriile “altfel”, atunci trebuie să arunci un ochi pe colectia Prada. Genţi color-block, extrem de femine, cu print-uri artistice sunt cu siguranţă pe lista de shopping a celor mai împătimite iubitoare de modă.

Oricare ar fi alegerile tale în noul sezon, te sfătuiesc să îndrăzneşti să porţi geanta la care visezi, chiar dacă este neobişnuită, nonconformistă, controversată. Este momentul ideal să îţi pui imaginaţia la încercare!

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page