Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — iulie 26, 2013 at 11:09

TE-AI GANDIT VREODATA CA SI BARBATII SUNT SENSIBILI SI SUNT ENERVATI DE MULTE LUCRURI PE CARE LE FAC FEMEILE INTR-O RELATIE?

by

ceartaSi barbatii au limite cand vine vorba de o relatie cu o femeie, mai ales dupa una de lunga durata. Iata cateva dintre cele mai comune lucruri pe care le urasc barbatii la femei.

Femeia neajutorata. Daca pari mereu neajutorata si esti dependenta de el atunci fi sigura ca ai deja un minus. Barbatii vor ca femeile din jurul lor sa fie capabile sa isi poarte si singure de grija, si sa aiba incredere in ele. Nimic nu este mai penibil decat sa il chemi pe “iubi” pentru fiecare vaza la care nu ajungi de pe dulap.

Fitele si ifosele.  Nimic nu este mai penibil decat sa fi cu iubitul intr-o cafenea si sa incepi sa te crizezi ca sucul tau nu are pai. Enerveaza la culme barbatii sa fi mereu o printesa si o pretentioasa. Uneori nu strica sa mergi la un picnic, un gratar sau la peste cu iubitul tau si sa incerci sa pari mai naturala.

Insistentele. Il suni din 10 in 10 minute? Ii dai 100 de mesaje pe zi? Ii lasi mesaje la birou ?Ii faci controlul in permanenta? Atunci ai o problema, pentru nimic nu este mai stresant pentru un barbat decat sa fie agasat mereu cu intrebari : “Unde esti?”, “Ce faci?”,”Cu cine esti?”, “Da’ de ce s-a uitat aia la tine?”. Aceste lucruri nu fac decat sa il indeparteze pe barbat de langa tine, asa ca ai grija.

Barbarismul. Femeia trebuie sa fie femeie. S-a constatat ca putini barbati sunt atrasi de femeile care vorbesc vulgar si injura. Femeia din ziua de astazi trebuie sa aiba si un strat mai dur, insa cu masura. Barbatii sunt atrasi de diplomatia si feminitatea din partenera lor.

Sensibilitate. Daca esti sensibila peste masura, plangi din orice sau te emotioneaza orice lucru, atunci trebuie sa mai lucrezi. Cum s-a spus mai sus, barbatii vor o femeie puternica langa ei, insa si sensibilitatea are atuurile ei, dar cu masura. A.G

Sursa: expresspress.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page