Mâncare şi Băutură — noiembrie 6, 2013 at 20:45

Tarte cu branza frantuzeasca, prosciutto si sos

by

Ingredientele nu sunt nici in acest caz greu de procurat: poti folosi pentru inceput aluat frantuzesc pe care il prepari singura sau foietaj (sau aluat grecesc – “phyllo”) cumparat gata preparat. Pune putin aluat in formele de tarte si baga-le la cuptor sa se rumeneasca un pic.

tartePune un cubulet de branza Brie sau Camembert in fiecare tarta. Pune din nou la cuptor pentru cateva minute, permitand branzei sa se topeasca.

Scoate de la cuptor, adauga un sfert sau jumatate de lingurita de ceva dulce! Gemul tau preferat de fructe, dulceata de afine, caise, smochine (poate chiar un pic de miere sau sirop de artar) pe branza topita.

Transforma si de aceasta data aceste aperitive speciale intr-un deliciu estetic adaugand o felie de prosciutto rulata in forma de trandafir.

Deliciul este gata de a fi savurat!

Experientele culinare pot fi la fel de inovatoare si uimitoare ca orice element al vietii. Jucandu-te si inovand, te poti suprinde atat pe tine cat si pe invitatii tai cu talente pe care sigur nu stiai ca le ai ascunse. Descopera mereu noi retete de aperitive deosebite pentru a transforma orice masa intr-o aventura gastronomica.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page