Mâncare şi Băutură — august 23, 2014 at 10:00

Tarta Ratatouille

by

Este o reţetă ușoară și gustosă, bună pentru prânz sau cină, care nu necesită o mare îndemânare în bucătărie.

Tarta ratatouilleIngrediente:

  • 1 aluat foitaj
  • 1 dovlecel galben
  • 1 zucchini
  • 1 vânătă mică
  • 2-3 roșii
  • 2-3 ardei capia copți
  • 2 căței de usturoi
  • 200 g brânză telemea
  • 1 ou
  • piper
  • ulei

Mod de preparare:

Se taie felii subțiri dovleceii și vinetele, unge-le cu ulei și coace-le într-o tigaie teflonată. Întinde aluatul în forma de tartă și înțeapă-l cu fruculița din loc în loc.

Între timp, dă pe răzătoare brânza telemea. Scoate aluatul din cuptor și presară deasupra brânza rasă. Așază deasupra legumele, alternându-le după gust și pricepere.

Ridică marginile aluatului și unge-le cu ou bătut. Presară deasupra legumelor piper după gust și dă la cuptor 30 de minute sau până alautul a căpătat o culoare aurie.

Poftă Bună!

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page