Mâncare şi Băutură — octombrie 5, 2016 at 11:09

Tarta de branza si spanac cu blat integral

by
 blob
Pentru blat:
4 linguri tarate psyllium
3 linguri faina de soia
3 linguri tarate de ovaz
1 ou mare
3 linguri iaurt grecesc 2% grasime
2 linguri branza semi-degresata
sare
* Optional o lingurita seminte de chimen
 
Pentru umplutura:
250 g branza semi-degresata
2 pumni de spanac proaspat
3 catei usturoi
2 oua mari
jumatate lingurita boia iute
sare
piper
Amestecam ingredientele pentru crusta pana obtinem un aluat omogen.Pentru a fi siguri ca nu se lipeste de tava umezim hartia de copt si asezam aluatul pe aceasta.Ii dam forma cu ajutorul unei lingure umezita in prealabil dupa care dam la cuptor pentru 15-20 de minute. Intre timp sotam spanacul cu usturoiul taiat feliute pentru 1 minut.Amestecam branza,ouale,sarea, piperul si spanacul.Punem umplutura peste crusta si dam la cuptor pentru inca 25 de minute.
Nechifor Andreea Diana

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.