Cultură şi Educaţie, Educaţie — mai 19, 2013 at 20:18

Târgul Liceelor, ediția 2013

by

IMG_6149Ieri, 19.05.2013, începând cu ora 09.00, în cadrul Școlii Gimnaziale ”Nicolae Titulescu”, Călărași, a avut loc prezentarea ofertei școlare pentru anul 2013-2014 la liceu. Elevii de clasa a VIII-a din județ s-au înghesuit încă de la primele ore  la standurile liceelor călărășene. Curiozitate și interesul acestora au făcut ca în câteva ore sălile să fie arhipline. Ofertele au fost care mai de care atractive iar fiecare liceu a încercat să-și atragă cât mai mulți elevi prin prezentarea specializărilor.

La eveniment au participat: Colegiul Agricol ”Sandu Aldea”, Colegiul Economic, Liceul Teoretic ”Mihai Eminescu”, Colegiul Național ”Barbu Știrbei”, Liceul ”Danubius”, Colegiul Tehnic ”Ștefan Bănulescu”, Liceul Tehnologic Transporturi Auto, Liceul Tehnologic ”Dan Mateescu”

Locuri de muncă după liceu

Grupul Tehnologic Transporturi Auto și Colegiul Tehnic ”Ștefan Bănulescu” garantează cu calificare profesională pe parcursul celor 4 ani de studiu ca ulterior după absolvire, elevul să intre direct pe piața muncii, prin intermediul profilurilor Mecanic auto-3 clase, respectiv Educator-puericultor-1 clasă. Claudia Pavalasc, director la Liceul Auto ne-a declarat că ”avem privilegiul de a oferi viitorilor elevi cursuri de legislație rutieră, plus practică, ceea ce îi va ajuta pe viitor la obținerea permisului de conducere”

Una dintre noutățile de anul acesta au fost vizita copiilor în cadrul liceului preferat, ”Danubius” punând la dispoziție și un microbus care să asigure transportul acestora.

Fie că au fost majorete, fie că au fost mascote, hair-stliști, liceenii au încercat să-și atragă noi colegi pentru viitorii 4 ani de studiu.

Le urăm succes elevilor de clasa a VIII-a la Evaluarea Națională și multe realizări pe viitor!

[wzslider autoplay=”true”]

Prof.: Aurelian Mihai

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page