Dezvoltare personală, Lifestyle — martie 11, 2016 at 17:53

Talismanele fericirii

by

Fericirea este … „starea de mulțumire sufletească intensă și deplină”!

fericire

SANYO DIGITAL CAMERA

Potcoava

POTCOAVA sustine trainicia unui cuplu, responsabilitatea si angajamentele asumate de cei doi parteneri. Cumparata dintr-un magazin de suveniruri sau gasita pe un teren arabil, potcoava – atarnata pe usa sau deasupra ei – va fi protectoarea si purtatoarea de noroc a intregii familii. Fereste-te insa de potcoave gasite la rascruce de drumuri.

 

ardeii rosii

Ardeii rosii

ARDEII IUTI  rosii sunt un remediu pentru spor in casa, noroc in bucatarie, eficienta, mancaruri reusite si veselie la masa. Ia un pumn de ardei rosii – pot fi si deja uscati – si leaga-i cu un snur rosu, astfel incat sa obtii un manunchi. La capete, in loc de canafi, prinde doi clopotei rosii, vopsiti. Agata acest talismanul in coltul preferat din bucataria ta.

 

ancora

Ancora

ANCORA  este simbolul libertatii si al independentei financiare. In dragoste, acest talisman aduce statornicie si fidelitate. Poate fi o amuleta din sidef, fildes sau os, cioplita cu dibacie si minutiozitate, poate fi cumparata sau poate fi un medalion dintr-un metal semipretios sau pretios. Este un dar excelent  .

 

elefant

Elefantul

ELEFANTUL  confectionat din lut, lemn, portelan, sticla sau metal (argint sau bronz) il ajuta pe purtator sa-si invinga emotiile si timiditatea. Talismanul-elefant va face din el o persoana puternica, darza si hotarata, capabila sa infrunte toate obstacolele care ii stau in cale. Este un bun protector.

 

cheie

Cheia

CHEIA te ajuta sa intelegi unde ai gresit si sa intuiesti persoanele fatarnice si duale, pe care nu te poti baza. Talismanul poate fi confectionat sub forma de medalion (din metal, carton ornamental, sticla sau ceramica) sau poate fi achizitionat din magazine, ca obiect de decor. In antichitate, un astfel de talisman era oferit de indragostiti persoanelor adorate. Mesajul era: “Deschide larg portile iubirii”.

 

mar

Marul

MARUL te fereste de accidente domestice, de boli ( migrene, febra,  depresii) si de cosmaruri. De asemenea, sporeste carisma. Usuca (natural sau in cuptor) felii subtiri de mar si da-le prin rasnita, astfel incat sa obtii o pulbere fina. Aceasta pulbere, cunoscuta sub denumirea de praf de mar, poate fi pusa intr-un recipient, medalion special sau intr-un saculet nou-nout.

PENTAX Image

Piramida

PIRAMIDA sustine concentrarea, studiul, performanta si succesul la  examene. Esti studenta sau esti o tanara mamica? Iata talismanul perfect pentru camera ta sau cea a copilului tau. Acest obiect aduce echilibru, linisteste persoanele agitate si restabileste ordinea, disciplina si buna intelegere. Talismanele-piramida nu pot fi decat  obiecte de decor  confectionate din lemn, cristale naturale si resturi de confectii metalice, sau medalioane egiptene din argint.

Trebuie sa incercam sa fim fericiti, fie numai si pentru a da exemplul. Jacques Prevert

sursa: Revista Femeia

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page