Evenimente, Ultimile Știri — septembrie 6, 2015 at 13:40

Tabăra de creație Ostrov ediția a II a Oana Belu -muza artelor

by

IMG_3668motto: mi-a plăcut să stau în vie…

 Sâmbătă,06 august 2015, a avut loc la pensiunea Casa dintre Vii-Domeniile Ostrov, vernisajul expoziției taberei de creație Ostrov, ediția  a II a.IMG_3694

În perioada 31.08-06.09 2015 a avut loc la pensiunea Casa dintre Vii- tabăra de pictură patronată de Oana Belu. Au participat pictori din Călărași,Constanța și București membri ai Uniunii Artiștilor Plastici filialele București și Constanța. Amfitrionul cultural al expoziției  a fost Alexandru Paraschiv artist plastic. Au creat și au expus la Domeniile Ostrov: Marius  Barb,Ana Maria Barb,Aurelian Broască,Ilean Ștefănescu,Laurențiu Midvichi,Eugen Ilina,Mugurel Coman,Victor Grigore,Eugenia Leca Botezatu,Cătălin Botezatu,Florin Ferendino,Niculai Morărescu,Constanța Dănilă,Niță Manolescu,Leonte Năstase.

Creaţiile artiştilor au redat prin mijloace specifice  spiritul locului: luminos și primitor-Domeniile Ostrov.IMG_3711

Am organizat această tabără de creaţie pentru că  mă gândesc, în primul rând, la bucuria de a descoperi lumea până în cel mai mic detaliu al ei, prin arta pe care o faceţi . Şi, apoi, mă gandesc la bucuria de a împărtăşi cu ceilalţi ceea ce am descoperit şi am creat. Arta este viaţă. Cel ce face artă, cel ce se ocupă cu a crea ceva, nu are cum să aibă această preocupare fără să iubească viaţa. Iubesc viaţa,iubesc arta ,iubesc creaţia… Ca şi aceste opere pe care voi le-aţi creat şi vinul este o creaţie…La Domeniile Ostrov suntem pe un tărâm al creaţiei .Poete că misiunea noastră este săi dăm un sens şi un rost, a spus Oana Belu-Muza Artelor,patronul Domeniilor Ostrov şi al taberei de creaţie.

Nelu Bălaşa

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page