Mâncare şi Băutură — mai 24, 2014 at 20:30

Supa de mazăre cu sparanghel şi tarhon proaspăt

by

Supa de mazare cu sparanghel si tarhon proaspat este o reteta pentru intreaga familie, a carei aroma deosebita, datorata tarhonului, va fi apreciata de toata lumea. In plus, este foarte saraca in grasimi si foarte sanatoasa.

supa de mazare cu tarhonIngrediente pentru supa de mazare cu sparanghel si tarhon proaspat

  • 1 kg de sparanghel proaspat
  • 2 cani de mazare congelata
  • 1,5 l de supa de legume
  • o lingura de tarhon proaspat tocat
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita de piper negru macinat
  • crutoane

Cum se prepara supa de mazare cu sparanghel si tarhon proaspat

Pune sparanghelul taiat marunt alaturi de mazare intr-o cratita mare si adauga supa de legume, tarhonul proaspat, sarea si piperul si fierbe impreuna ingredientele timp de 10 minute.

Paseaza legumele cu ajutorul unui blender pana cand obtii o pasta de consistenta supei creme de legume. Mai da-i un clocot si serveste-o in boluri pentru supa.

Cum se serveste supa de mazare cu sparanghel si tarhon proaspat

Supa de mazare cu sparanghel si tarhon proaspat se serveste fierbinte, alaturi de crutoane fierbinti. Este o supa saraca in grasimi, pe care o poti imbogati cu o lingura de smantana.

CITEŞTE ŞI:

[ilink url=”https://www.argumentpress.ro/supa-de-spanac-si-mazare-cu-busuioc/” icon=”https://www.argumentpress.ro/wp-content/uploads/2014/03/Supa_de_spanac_si_mazare_cu_busuioc.jpg”]Supa de spanac şi mazăre cu busuioc[/ilink]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page