De pe la noi, Editoriale — ianuarie 16, 2014 at 17:09

„Sunt o curvă, studentă în România, care nu a rămas gravidă din primul semestru. Ura!“

by

studenti-basarabeniDeci, în timp ce Moldova fierbe acum de Jurnal TV, Plahotniuc și mafia moldovenească, cred că toată comunitatea de basarabeni din România a rămas foarte ofensată de declarațiile lui Radu Banciu, jurnalistul de la B1 care aruncă vorbe murdare la adresa moldovenilor și a premierului moldovean:

 „… niște lături în toate domeniile, care au atârnat de România exact ca bofașul  care a zis: mai dă-mi și mie niște bani de țigări. Nu-ți dau bă! Mai dă-mi atunci niște bani de pâine. Nu că tu-i bei! Ăștia sunt moldovenii! (…) Am explicat și cu toți nătărăii ăia care veneau studenți din Republica Moldova, unu nu reușea să treacă clasa, da? Zeci, erau bursieri pe banii statului român, primiți în brațe, toate curvele alea ale lor care rămâneau gravide în primul semestru și așa mai departe. O rușine de oameni! Da?”

Eu tot fac parte din „rușinea de oameni”, numai că eu am reușit să trec clasa și nu am rămas gravidă în primul semestru.

Ura!

virginia romanovici

Virginia Romanovici, studenta de la Timişoara
Foto: arhivă personală Facebook

Sunt studentă în Timișoara anul doi, la Jurnalism. Stau în cameră cu alte două moldovence: una anul doi și alta anul trei. Nici una nu a rămas gravidă din primul semestru și nici una nu a rămas clasa. Pe lângă colegele mele de cameră, mai am o mulțime de prieteni (moldoveni și ei) studenți aici. Ciudat este că nimănui nu i s-a spus precum că ar fi „lături”.

Am prieteni anul cinci la medicină, studenți cu diplome în științe inginerești, masteranzi cu burse de merit și doctoranzi. Mai cunosc profesori care predau la facultățile cele mai prestigioase din Timișoara, medici, arhitecți, ingineri, tot moldoveni și ei.

Mă mir: „Cum a lăsat Ministerul Educației sau Ministerul Sănătății, ca niște nătărăi să le lecuiască românii sau să le predea studenților români?”.

Mai știu curve și bețivi, tot studenți în Timișoara ce nu pot trece clasa, care sunt plecați cu Erasmus în Franța, Germania, Portugalia, Polonia și alte țări din Europa. Au rezultate minunate!

Eu doar mă întreb: „Cum a putut statul român să trimită în Europa niște nătărăi? Și mai ales, cum au putut acești nătărăi să aibă succes acolo?”

Și mai vreau să vă reamintesc, domnule Radu, că noi nu umblăm cu cerutul, nici în România, nici în Europa. Și cu toate că de când trăiesc în România m-am convins că românii sunt buni, educați și inteligenți, țin să vă reamintesc că în Europa nu moldovenii sunt numiți cerșetori, ci românii.

Da, este adevărat: în Moldova oamenii sunt chinuiți, dar ei muncesc! Muncesc cinstit pentru salarii mizere, muncesc cinstit pământurile, muncesc cinstit în străinătate!

Vreau să vă spun, domnule Banciu, că sunteți un bădăran prost documentat, prost la vorbă, care nu știe ce spune.

Cu mare drag de la o curvă care nu a rămas gravidă în primul semestru, care are de gând să termine cu brio facultatea, așa cum au făcut-o o mulțime de alți studenți moldoveni, și care acum sunt specialiști excelenți în toate domeniile.

URA!

Virginia Romanovici, studentă în anul II la Facultatea de Jurnalistică a Unversităţii de Vest din Timişoara

Sursa: virginiaromanovici.blogspot.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.