Dezvoltare personală, Lifestyle — ianuarie 15, 2014 at 18:15

“Sunt insurat, dar nu renunt la intalniri!” – Acest barbat redefineste casnicia

by

52d685323315eConfesiunile unui pastor, autor si blogger au starnit controverse pe internet, dat fiind faptul ca este casatorit si sustine ca asta nu il impiedica sa iasa in oras cu o femeie. 

Jarrid Wilson a postat pe blogul personal o marturisire care te va surprinde cu siguranta.

“Am sa va marturisesc ceva. Ma intalnesc cu cineva chiar daca sunt casatorit.”, scrie Jarrid.

Continua postarea descriind femeia cu pricina ca fiind tot ce si-ar putea dori.

“Este o fata incredibila. E frumoasa, desteapta, isteata, puternica si are o credinta puternica in Dumnezeu. Ador sa o scot la cina, la film, la spectacole si ii spun tot timpul cat de frumoasa este. Nu-mi amintesc cand am fost ultima oara suparat pe ea ai mult de cinci minute, iar zambetul ei imi insenineaza intotdeauna ziua, indiferent de circumstante. 

Uneori ma viziteaza la munca fara sa ma anunte, imi pregateste un pranz incredibil sau chiar ma surprinde cu ceva gatit de ea. Nu-mi vine sa cred cat de norocos sunt sa ma intalnesc cu cineva chiar daca sunt insurat. Va incurajez sa incercati asta si sa vedeti cum se va transforma viata voastra.”

Te pune pe ganduri recomandarea barbatului?

Ei bine, doar pentru ca esti casatorit, spune Jarrid, nu inseamna ca viata ta amoroasa ia sfarsit.

“Ah! V-am spus ca femeia cu care ma intalnesc este sotia mea? La ce va asteptati? Trebuie sa o scot in oras pe partenera mea chiar si dupa ce am luat-o de sotie. Curtarea nu ar trebui sa inceteze doar pentru ca amandoi am spus “Da”. Nu de putine ori vad relatii care nu mai cresc fiindca oamenii inceteaza sa mai preia initiativa si sa se cucereasca unul pe celalalt”, continua explicatia barbatului.

Jarrid considera ca atunci o intalnire este o ocazie ideala pentru a afla lucruri despre partener intr-o maniera speciala si nu intelege de ce ti-ai dori ca asta sa inceteze.

“Fluturii din stomac pe care ii aveai la prima intalnire n-ar trebui sa inceteze doar pentru ca anii au trecut. Trezeste-te in fiecare zi si curteaza-ti partenerul ca si cand ai fi la primele intalniri. Vei vedea o schimbare in bine in relatia voastra. 

Cand vine vorba de orice relatie, comunicarea si actiunea de a curta constant sunt cheia.Nimeninu vrea sa fie cu cineva care nu vrea sa il curteze din tot sufletul. 

Te incurajez sa iti dai intalnire cu partenerul, sa-l curtezi cu simt de raspundere si sa intelegi ca intalnirile nu inceteaza doar pentru ca ai spus “Da”.”

Sursa: www.feminis.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page