Dezvoltare durabilă, Responsabilitate socială — iulie 18, 2013 at 13:00

STRIGAT MUT… LA VIATA!

by

SOS umanitateIntr-o societate care pare surda, indiferenta si cu tendinta spre indecenta, este pur si simplu devastator sa auzi si sa simti strigatul disperat al oamenilor dezorientati care au probleme existentiale grave!

Toti vedem, toti simtim, toti auzim aceste strigate, mai mult sau mai putin.Eu nu ma feresc sa le ascult, sa le inteleg si sa incerc sa le calmez, insa doar eu cu tine si cu toti cei care incercam sa solutionam astfel de cazuri, suntem prea putini. E nevoie de constientizarea si contributia intregii societati.

Sunt strigate de AJUTOR socio-umanitar care sunt adresate comunitatii, sau mai bine zis catre ceea ce se mai poate numi la ora actuala SOCIETATE, strigate care in mod firesc si normal ar cutremura orice fiinta umana rationala, dar starea de normalitate nu mai are definitie clara in SOCIETATE, strigate care pot inceta doar atunci cand atitudinea societatii civile si a Autoritatilor se va schimba intr-o atitudine constienta, pozitiva, prosociala, UMANA. Sunt o multime de cazuri sociale care sunt mediatizate si pentru care se solicita donatii, ajutoare umanitare etc, dar toate acestea mediatizari poate nu ar mai fi necesare daca ar exista un sistem social national coerent, transparent si eficient.

Exista deja sisteme sociale functionale si bine structurate in alte tari, pe care le-am fi putut ”imprumuta” si implementa , exista solutii sociale pertinente si in Romania, insa pentru asta trebuie sa ne asumam responsabilitati colective!. Eu imi asum responsabilitatea de a sprijini, sustine, colabora pentru dezvoltarea unor sisteme sociale durabile care sa linisteasca STRIGATELE oamenilor fara adapst, fara hrana, fara haine, fara demnitate, fara respect, fara sanatate, fara idealuri, fara motivatia de a mai exista, fara vocea si puterea de a exprima intr-un ultim STRIGAT MUT… ”S.O.S Umanitate”!!!

Tu iti asumi?!

Sursa: https://www.facebook.com/pages/SOS-Humanity

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page