Politica, Politică regională — martie 9, 2017 at 15:19

Știe Dragnea ce face Pandea!!!???…la PSD Călărași

by

pandea

Spitalul Județean de Urgență Călărași este într-o situație delicată de multă vreme. Managementul defectuos,  amatorismul, provizoratul perpetuu și improvizațiile manageriale făcute de Vasile Iliuță, au adus spitalul  în fața pericolului declasificării.

Responsabili însă, sunt și consilierii județeni care girează toate acțiunile lui. Dacă consilierii județeni ai PNL fac parte din turma lui Iliuță nu înțeleg de ce consilierii PSD fac și ei parte din aceiași turmă.

Consilierii județeni ai PSD, conduși Ciprian Pandea președinte interimar PSD Călărași și George Chiriță președinte executiv, ei  însiși consilieri județeni tac mâlc… o fi vreo înțelegere, o fi neștiință, vreun blat!!!???

Nici o interpelare, nici un document  făcut cu competență și responsabilitate nu au solicitat, nici un raport, nici o interpretare, nici o declarație, nici o poziție publică.

Acestă atitudine nu este numai în raport cu neregulile grave din spital, este referitoare la toate problemele supuse  atenției consilierilor județeni. Iliuță centrează și consilierii județeni dau cu capul. Ce or avea în cap? De fapt vulpoiul bătrân Iliuță se pare ca i-a făcut  de cap mai pe toți tinerii lideri PSD de la Călărași.Roxanna-1

Se pare că Ciprian Pandea președinte interimar PSD Călărași și George Chiriță președinte executiv  împreună cu Roxana Pațurcă au format o grupare, care sub stindardul binelui pentru călărășeni, fac blatul cu Iliuță. Toți mai mulți membri de partid vorbesc și sunt nemulțumiți de această situație.

De altfel e de notorietate publică apropierea dintre gruparea lui Iliuță din PNL  și gruparea Pandea-Chiriță-Pațurcă din PSD  gratulându-se public și reciproc, de câte ori au ocazia.

De fapt cele două grupări minoritare în partidele lor au primit în  conjuctura campaniei electorale sprijinul și încrederea partidelor lor, au obținut funcții de putere, și își dau mâna transpartinic în instituțiile în care activează, pentru a pune la punct orice crâcneală  în partidele lor.

Știe Dragnea lucrul acesta!!!??? Știe Dragnea ce face Pandea!!!??? Există un blat Iliuță-Pațurcă, Pandea, Chiriță!!!???

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page