Editoriale, Interviuri — mai 24, 2016 at 07:58

STELA ANGHEL:Daniel Ștefan Drăgulin este cel care poate transforma standardele noastre de viață în existență benefică, realistă și optimă.

by

stela Anghel - Copy

STELA ANGHEL este absolventă a Universității București. Profesor gradul I, autor de romane și cărți de specialitate, redactor de carte, coordonator de antologie bilingvă pentru românii din diaspora, inspector școlar general, cetățean european cu titlul acordat de Parlamentul de la Strasbourg și de către Departamentul Charente Maritime, coordonator de proiecte internaționale UNESCO, SEMEP, E-learning, deținător al Ordinului Național „Serviciul Credincios în grad de ofițer”, oferit de Președintele României.

„Idealul meu este de a trăi într-o epocă și într-un oraș în care elementele de prosperitate, de siguranță și încredere în valorile vieții civilizate să se realizeze în lucrurile practice, în științe, în arte, în domeniile social-politice ale cetățenilor, a declarat Stela Anghel pentru Argument.

Miza acestor alegeri electorale care se apropie este esența acestor idei care să reflecte sufletul orașului și viața locuitorilor săi.

Gândindu-mă la cel care va fi ales primar, aș dori ca acesta să fie un om al siguranței de sine, un spirit constructiv, antreprenorial cu sentimentul responsabilității civice, o personalitate puternică în stare să adopte programe clare pentru dezvoltarea economică, un lider cu o gândire radicală și eficientă. Acestea sunt precepte și valori în care cred și pe care le regăsesc în acțiunile din programul complex pe care candidatul la funcția de primar, Daniel Ștefan Drăgulin, le îndeplinește.

Am încredere deplină în Daniel Ștefan Drăgulin, deoarece este un candidat căruia nu-i trebuie reacții de intimidare de genul „dacă dobori leul,restul junglei se va conforma”, explicabilă fiind superioritatea sa prin politicianul hotărât și , în același timp , omenos care se dovedește a fi în relațiile cu cetățenii.

Daniel Ștefan Drăgulin este cel care poate transforma standardele noastre de viață în existență benefică, realistă și optimă, a încheiat Stela Anghel

a consemnat Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page