Evenimente, Ultimile Știri — august 18, 2018 at 03:28

STATUL Paralel: ‘Sunt cei cu funcții publice importante care încearcă să legitimeze furtul’-Mircea Negulescu,adevăruri pe care le știm cu toții…și ne complacem

by
Statul paralel sunt cei care,acum, ocupand vremelnic posturi de demnitate publica sau functii publice importante, incearca sa legitimeze furtul sa legitimeze nedreptatea, saracia, umilinta.
Procurorul suspendat Mircea Negulescu, fost la DNA Ploiești, susține că statul paralel este reprezentat de persoanele cu funcții publice care încearcă să “legitimeze furtul” si nu de cei care lupta pentru “egalitatea de sanse”. Reacția lui Mircea Negulescu vine după ce, în spațiul public, a fost catalogat ca făcând parte din statul paralel.”Statul paralel nu suntem noi, cei care am intentionat sa asiguram un climat economic transparent in care agentii economici sa poata avea sanse egale atunci cand participa la o licitatie organizata de autoritatile publice centrale sau locale.Statul paralel nu suntem noi, cei care am vrut sa eliminam procentul de 10-20% din valoarea contractelor care trebuia dat reprezentantilor autoritatilor pentru castigarea licitatiilor sau pentru efectuarea platilor la timp in derularea contractelor.

Statul paralel nu suntem noi, cei care am incercat sa limitam posibilitatea de repatriere a profitului in cazul companiilor straine sau multinationale.

Statul paralel nu sunt cei care am incercat sa asiguram un climat exonomic concurential, o piata libera bazata pe cerere si oferta si nu pe mita trafic de influenta sau coruperea alegatorului.

Statul paralel nu sunt cei care doresc egalitate de sanse, care doresc sa aduca la bugetul de stat sumele de bani provenite din savarsirea de infractiuni; care doresc cresterea puterii de cumparare a cetatenilor, cresterea pensiilor, un sistem de sanatate care sa respecte demnitatea unui muribund, un sistem educational care sa permita dezvoltarea sanatoasa a generatiei viitoare.

Statul paralel sunt cei care,acum, ocupand vremelnic posturi de demnitate publica sau functii publice importante, incearca sa legitimeze furtul sa legitimeze nedreptatea, saracia, umilinta.

Statul paralel sunt cei care sfideaza si batjocoresc pe cei care, prin votul lor, i-au desemnat sa-i reprezinte”, a declarat Mircea Negulescu, pentru STIRIPESURSE.RO .

stiripesurse.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page