De pe la noi, Editoriale — august 31, 2015 at 13:30

Stadionul Județean Călărași – Aceeași imagine?

by

Stadionul Județean Călărași a gazduit pe 29 august primul meci din deschiderea Etapei I de fotbal. În schimbul unui bilet de 5 lei, organizatorii s-au asigurat că cetățenilor li se confiscă la intrări toate sticlele  de băuturi racoritoare. Chiar dacă erau din plastic, sticlele au fost confiscate, iar organizatorii s-au asigurat că acestea se pot vinde numai la singura firmă a casei, sponsorul echipei – S.C. Icador S.A.

stadion calarasiTotul a durat până la repriza a II a când la cererea jandarmilor aceasta a fost obligată să servească băuturile răcoritoare ce au stat mult timp la soare numai la pahar. Chiar și așa, spectatorii nu au văzut prețuri afișate la toate produsele vândute sau vreo casă de marcat fiscalizată.

stadion calarasi1Ce au mai oferit organizatorii acestui minunat meci? Au oferit aceleași condiții neigienice. La singurul grup social public destinat spectatorilor nu există acoperiș. Boxele interioare au fost dărâmate de căutătorii de cărămidă. Accesul este greu, mirosul și lipsa apei se simt de la depărtare.

stadion calarasi2stadion calarasi3

Accesul la tribuna oficială nu se mai face întâmplător. Nici chiar fostul deputat Naidin Petre, campionul interpelarilor  din Camera Deputaților nu a fost lăsat să urce la această minunată Tribună. Un agent bine tatuat pe mâini, purtător de ochelari de soare de la &S Guard  i-a pretins 200 ron pentru a se urca la Tribună. Nu știm în ce mod ar fi fost încasați, dar dl. deputat a preferat să stea pe bancă între călărășenii de rând, oamenii pe care i-a reprezentat cu cinste în Parlament.

stadion calarasi4

Credeați că am uitat miraculosul patinoar de vară al călărășenilor? Nu! Acesta este tot închis, pe el au crescut buruienile. Boschetarii au spart cabana patinoarului în căutare de loc de odihnă, dragoste sau alte distracții.

patinoar calarasiMarian Dorin Pîrloagă

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page