De pe la noi, Editoriale — iulie 20, 2018 at 16:52

Stadionul din Călărași omologat sau blat!!!???

by

motto: nu suntem la fel!

Așa arată intrarea unui stadion omologat de LPF pentru liga I. Dacă vă place …nu mă pot opune și e gustul fiecăruia…de aceea avem un oraș:  Călărași ,Călărași mai mult praf decât oraș!

A fost omologat stadionul de fotbal Ion Comșa.Foarte bine dar, echipa se antrenează pe la Modelu,pe la Roseți . Toate mijloacele de  presă obediente consiliului județean și primăriei inclusiv site-urile instituțiilor publice respective au făcut cunoscută publicului informația că stadionul de fotbal a fost omologat pentru liga I. Toate acestea nu pot ascunde caracterul pompieristic al investițiilor și lucrărilor,hei-rupismul exaltarea și voluntarismul și nici nu pot justifica impotrivirea la cererilede transparență făcute de ziariști.

Până la urmă este răspunderea celor ce au cheltuit banii și LPF pentru omologare, dar asta nu înseamnă că cetățenii ,opinia publică nu trebuie să știe ce și cum.Poate ne spune Curtea de Conturi!?

În locul documentelor care atestă și certifică d.p.d.v. legal  criteriile și respectarea lor  presa  e “prea plină” de declarații  ale oficialilor. Exaltate și triumfaliste pentru lucruri firești și pentru care au fost alocați foarte mulți bani.

Am solicitat documentele oficiale care atestă acest fapt ,încă nu le-am primit. Daniel Ștefan secretarul AFC Dunărea a declarat că documentele sunt ale clubului. Pe banii publici? Nu putem accepta un astfel de răspuns.Cătălin Nițu  a spus că sunt la LPF și o să ni le dea  când vin…

Cerbicia   cu care a fost difuzată informația cu privire la omologarea stadionului  și faptul că mulți confrați din presă și-au schimbat atitudinea  subit  după ce și-au tocit colții  în bugetele instituțiilor finanțatoare atât pentru fotbal  cât și pentru presă  mențin suspiuciunea și întrebările ..

Omologat dar neterminat!!!???  În loc de declarații opinia publică vrea să vadă  documentele de recepție a lucrărilor și documentele de omologare.

Oricum fericirea este mare printre pentru toți cei care trăiesc de pe urma clubului de fotbal, persoane fizice și/sau juridice.

Hai Dunărea!

Între timp gunoiul ne sufocă și orașul este plin de buiureni!

prioritățile primăriei Călărași și consiliului județean Călărași!!!???

așa se strânge gunoiul la Călărași

în curtea prefecturii ,în mijlocul municipiului Călărași-capitală de județ ,raiul bălăriilor

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page