Horoscop, Lifestyle — mai 7, 2013 at 19:02

Spune-mi ce zodie este el… ca să îţi spun ce tip de amant este…

by

Este foarte uşor ca într-o relaţie să pierzi în timp o parte din pasiunea care v-a unit… şi fie că vrem sau nu să recunoaştem, aceasta este o problemă… dacă laşi să apară problemele sau îi dai voie pasiunii dintre voi doi să sece, atunci pregăteşte-te ca în relaţia ta să apară mici fisuri, ce vor dezechilibra puţin situaţia… Cum îl readuci pe el în mrejele tale?…iată, cum poţi să îţi transformi iubitul în partenerul ideal, în funcţie de zodia lui…

Bărbatul Berbec

1 berbec

Trebuie să ţii mereu pasul cu el şi să îl susţii în tot ce face. Odată ce simte că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu el, se deschide în faţa ta şi se ataşează din ce în ce mai tare. Lasă-l să îşi manifeste talentul de cuceritor, pentru că se simte bărbat când face aluzii, complimente şi-şi foloseşte artileria de cucerire. Nu uita să îi atingi zonele erogene, să îl laşi să te domine sexual dar să-l domini şi tu pe el cu imaginaţia sexuală.

In pat este totul, nu isi va putea tine mainile departe de pielea ta, te va face sa te simti cea mai iubita femeie din lume, problema este ca lucrul asta e valabil doar in pat. Are nevoie de o femeie care sa il provoace, care sa aduca tot timpul noutati in dormitor, caci picanteriile si jocurile printre cearsafuri il innebunesc. Inainte de a va arunca printre cerceafuri si a rupe hainele de pe voi, sopteste-i in ureche cu detalii exact ce ii vei face in clipele ce vor urma intre voi.

Bărbatul Taur

2 taur

Mai mult decât ai putea să crezi, bărbatul Taur este fidelizat de calitatea partidelor de sex cu tine. Odată ce te vede implicată în timpul sexului şi se convinge că te vrea doar pentru el, devine unul dintre cei mai implicaţi, pasionali şi lipicioşi iubiţi. În serile romantice, convinge-l de aprecierea ta şi încântă-i toate simţurile, aşa cum îi place: cină afrodisiacă pregătită de tine, muzică şi tu, îmbrăcată sexy.

Este pus pe obraznicii, va ridica spranceana poznas si te va intreba din priviri daca esti pregatita sa te manance bucatica cu bucatica. Adora sa experimenteze orice este exotic si apetisant, chiar si din punct de vedere culinar, asa ca lucrurile bizare nu il vor speria, ci mai mult il vor intriga. In timpul actului sexual, mangaie-i un pic orgoliul si spune-i cat este de bun si cum modul in care el te satisface te innebuneste.

Bărbatul Gemeni

3 gemeni

Dacă vrei să fie doar al tău şi din ce în ce mai bun pentru tine, fi zâmbitoare, implicată, parfumată şi, atenţie, nu îi da niciodată senzaţia că te-a prins în mrejele lui. Cu cât îl aţâţi mai tare, cu atât o să vrea să se lipească mai tare de tine. Scoate-l în lume, arată-i că te descurci în orice situaţie şi o să-l faci să se simtă special. Asta o să se vadă în gesturile tandre pe care le face. La fel de important pentru ca el să fie ideal, este să îi înţelegi desele schimbări de comportament.

Este un amant pasional, are rabdare, se concentreaza asupra preludiului, vrea sa citeasca placerea in privirea si gesturile tale, asta ii mangaie lui orgoliul. Ii place sa interpreteze roluri si atat timp cat tu esti inocenta, fragila si naiva, iar el este stapanul ce reuseste sa trezeasca pasiunea din tine, va fi extrem de satisfacut. Adora sa iti asculte gemetele, in timp ce adaugi fraze ca “Nu te opri”, “Ce bine e”, “Esti atat de bun”.

Vezi continuarea aici:
[button link=”https://www.argumentpress.ro/spune-mi-ce-zodie-este-el-ca-sa-iti-spun-ce-tip-de-amant-este-2/” bg_color=”#9e1b9e” window=”yes”]Rac, Leu, Fecioară[/button]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page