Horoscop, Lifestyle — mai 7, 2013 at 19:20

Spune-mi ce zodie este el… ca să îţi spun ce tip de amant este…

by

Este foarte uşor ca într-o relaţie să pierzi în timp o parte din pasiunea care v-a unit… şi fie că vrem sau nu să recunoaştem, aceasta este o problemă… dacă laşi să apară problemele sau îi dai voie pasiunii dintre voi doi să sece, atunci pregăteşte-te ca în relaţia ta să apară mici fisuri, ce vor dezechilibra puţin situaţia… Cum îl readuci pe el în mrejele tale?…iată, cum poţi să îţi transformi iubitul în partenerul ideal, în funcţie de zodia lui…

Bărbatul Capricorn

10 capricorn

Trebuie să îi dai permanent senzaţia că îl vrei, dar să îl laşi pe el să facă mai mulţi paşi. Este iremediabil atras de tine dacă eşti sigură pe tine, te îmbraci cu gust şi porţi bijuterii puţine dar fine. O să îl convingi garantat că eşti femeia potrivită pentru el dacă îl faci să se simtă mândru de tine, asta bineînţeles, doar dacă eşti o prezenţă fină dar şi sexy, plăcută ca şi prezenţă sau partener de discuţie. Nu îl contrazice, mai degrabă domină-l cu afecţiune şi diplomaţie

Parca ar sti ca face ceva gresit si incearca sa fie cat mai rece daca se poate spune asa, sa fii constienta tu ca e doar sex si nimic mai mult de aceea nu ai sa simti atingeri tandre din parte lui. Este un romantic si nu ii place sa se grabeasca in pat, adora sa faca dragoste, nu vede prin sex doar o metoda prin care te descarci de stres, ci o metoda prin care arati cat de mult iubesti persoana de langa tine. Cand vine de la serviciu vrea sa te gaseasca doar cu o camasa/tricou de a lui pe tine si nimic altceva.

Bărbatul Vărsător

11 varsator

Adoră femeile care emană optimism, plăcerea de a trăi la maxim şi de a-şi face partenerul să se simtă iubit. Exact asta vrea de la tine şi chiar mai mult – să îl stimulezi mai întâi intelectual, apoi emoţional şi sexual. Dacă te mai şi împaci bine cu prietenii lui şi treci uşor peste nervii lui uşor de stârnit, o să fie bărbatul perfect.

 Este poznas … si nu se poate abtine sa nu incerce toate pozitiile posibile pentru a le pune in practica … patul i se pare un loc demodat. Vrea sa fie zgariat cu unghiile, adora sa iti simta buzele pe tot corpul si nu fuge de muscarile tale jucause, adora orice forma de atentie, atat timp cat excitarea lui este in atentia ta. Cine spune ca dimineata trebuie sa il trezeasca ceasul, cand poti sa o faci chiar tu cu trupusorul tau … iar tehnica folosita ramane la alegerea ta.

Bărbatul Peşti

12 pesti

Înţelege-i plăcerea de a cuceri treptat şi ai deja o bilă albă. Îi place să fie ghicit, să nu îi pui multe întrebări, mai degrabă să trăieşti momentul cu el şi atât. Este atras de femeile misterioase, sexy, jucăuşe, care îl provoacă intelectual şi sexual. Dacă vrei să fie mereu aproape de tine, acceptă-i micile defecte dar şi momentele în care vrea să fie singur cu gândurile lui. Îi place să creadă că relaţia actuală este mai bună decât cea care s-a încheiat şi exact asta trebuie să îi arăţi zi de zi.

Plin de energie, chiar daca a avut o zi foarte dificila, cand vine vorba de a te avea se va simti de parca ziua de-abia a inceput. Ii place sa fie poznas si adora sa vorbeasca un pic mai murdar, il starneste foarte mult sa te auda cum ii soptesti la ureche tot ce ai dori tu ca el sa iti faca. Ii place cand ii atingi pielea fie cu buzele, degetele tale sau usor cu unghiile, uneori tot ce vrea el este doar atentia ta.

 

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page