Horoscop, Lifestyle — mai 7, 2013 at 19:14

Spune-mi ce zodie este el… ca să îţi spun ce tip de amant este…

by

Este foarte uşor ca într-o relaţie să pierzi în timp o parte din pasiunea care v-a unit… şi fie că vrem sau nu să recunoaştem, aceasta este o problemă… dacă laşi să apară problemele sau îi dai voie pasiunii dintre voi doi să sece, atunci pregăteşte-te ca în relaţia ta să apară mici fisuri, ce vor dezechilibra puţin situaţia… Cum îl readuci pe el în mrejele tale?…iată, cum poţi să îţi transformi iubitul în partenerul ideal, în funcţie de zodia lui…

Bărbatul Balanţă

7 balanta

Este un bărbat rafinat şi foarte atent la detalii, uneori chiar exagerat de atent şi trebuie să-i arăţi că viaţa se trăieşte şi dacă te laşi dus de val uneori. Defectele lui – încăpăţânarea, atenţia exagerată la detalii, suspiciunile dese – sunt relativ uşor de înlăturat dacă îi arăţi că eşti doar pentru el şi că părerea lui contează pentru tine. Îl seduce definitiv dacă îi încânţi toate simţurile: te îmbraci elegant şi puţin sexy, te parfumezi dulce şi dansezi lipită de el. Nu îi vorbi niciodată pe ton ridicat – se va retrage rapid.

Are o tehnica aparte, incepe ca si cum ti-ar declara toata dragostea din lume, te saruta lent si te soarbe din priviri dupa care devine ca un stapan si te trateaza ca o mica sclava cu care poate face ce pofteste. Vrea o femeie sigura pe ea, a carei incredere in a-l satisface este foarte mare, ii place sa iei fraiele in dormitor si sa il faci sa se simta folosit la maximum. Ia o esarfa din propriul dulap si cu o expresie de ingeras du-te spre el si spune-i: “Leaga-ma, ca sa nu pot fugi din bratele tale!”

Bărbatul Scorpion

8 scorpion

Îl ai doar pentru tine şi chiar din ce în ce mai implicat dacă îl convingi prin tot ce faci că eşti lângă el ca să-i faci viaţa tot mai frumoasă şi ca să fii cel mai bun sprijin al lui. Suportă-i desele suspiciuni şi mormăieli şi te place tot mai tare. Când este nervos, zâmbeşte-i, mângâie-l şi spune-i că n-are niciun rost să îşi piardă timpul aşa, găsiţi o soluţie împreună. Dacă, în plus, nu îi stârneşti gelozia şi îl atragi foarte tare sexual, vei avea parte de o relaţie trainică.

Are o mica slabiciune catre jocuri, ori tu scolarita si el profesorul, ori asistenta si medicul, este ispitit de aceste mici scene de teatru. Femeia pasionala care adora sa incerce toate pozitiile posibile este cea care va reusi sa ii mentina atentia. Trupul tau intins pe patul si acoperit intr-o lenjerie super sexi care sa il faca sa isi iasa din minti.

Bărbatul Săgetător

9 sagetator

În primă fază, îl cucereşti dacă emani bună dispoziţie şi sex appeal. Lasă-l să te descopere şi dă-i permanent senzaţia că nu ştie multe despre tine dar o să afle. Învită-l la o plimbare sau la masă, arată-i că eşti interesată de ce îţi povesteşte. Machiază-te discret, ai grijă mereu de aspectul tău, mai ales de unghii şi ten. Susţine-l, fă-l să se simtă mândru cu tine alături de cunoscuţi şi e doar al tău!

 Ii place sa rupa hainele de pe tine cu dintii si sa nu te lase sa pleci pana dimineata pentru ca nu are de gand sa doarma deloc daca tu esti langa el. Este un aventurier si adora tot ce este nou, tot ce prezinta o provocare, nu va fi atras de nici o femeie care ii cedeaza prea usor in pat. E mai nebunatic si, desi adora confortul oferit de pat, i-ar face placere sa se ocupe de tine sub dus impreuna cu un burete plin de spuma.

Vezi continuarea aici:
[button link=”https://www.argumentpress.ro/spune-mi-ce-zodie-este-el-ca-sa-iti-spun-ce-tip-de-amant-este-4/” bg_color=”#9e139e” window=”yes”]Capricorn, Vărsător, Peşti[/button]

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page