Horoscop, Lifestyle — noiembrie 2, 2014 at 13:30

Spune-mi în ce lună a început relaţia ta, ca să-ţi spun cât va dura

by

Se spune că luna în care a început relaţia dintre două persoane poate determina viitorul său. Oare aşa să fie?…citeşte şi spune-ne părerea ta!…

Tunnel-Of-Love-in-UkraineIanuarie – relatia care a inceput in prima luna a anului va fi foarte stabila. Cu timpul va veni in mod natural casatoria si copiii, dar peste cativa ani mai tarziu.

Februarie – cele mai fericite relatii sunt create tocmai in luna iubirii. Indiferent de ce diferente exista intre dvs si partenerul dvs, veti fi capabili de a le depasi si de a crea o relatie de durata.

Martie – o relatie care a inceput in luna martie, determina inevitabil o despartire. Exista superstitii care spun ca cuplul va avea probleme si va fi in incapacitatea de a ramane impreuna.

Aprilie – o relatie care a luat nastere in aceasta luna este foarte violenta cu suisuri si coborasuri bruste. Relatia care a inceput in luna aprilie este imprevizibila.

Mai – o relatie care a inceput in luna mai, nu este, de asemenea, una reusita. Aceasta luna aduce cuplurilor multe preocupari financiare, pentru ca incepe cu inevitabile scandaluri pana cand acestea duc la despartire.

Iunie – o relatie care a inceput in luna iunie are parte de multa bogatie si prosperitate in relatia de cuplu. Partenerii se influenteaza reciproc intr-un mod pozitiv si vor avea o relatie fericita.

Iulie – persoanele care au inceput o relatie in luna iulie se vor bucura de o relatie puternica si fericita la inceput. In cele din urma, chiar si cele mai mici neintelegeri pot distruge armonia intre ei. Dar chiar daca relatia se va termina, partenerii vor pastra amintiri frumoase din relatia lor.

August – relatiile care au inceput in luna august nu vor continua pentru foarte mult timp. Dar, desi dragostea dintre parteneri dispare repede, ei reusesc sa-si mentina relatii de prietenie.

Septembrie – o relatie care a luat nastere in luna septembrie, este extrem de fiabila. Ambii parteneri vor sa aiba pace si armonie in relatia lor.

Octombrie – relatiile care au inceput in luna octombrie, vor fi pline cu dezamagiri si neintelegeri. Partenerii intampina situatii dificile si obositoare.

Noiembrie – o relatie inceputa in luna noiembrie este una de succes. Ambii parteneri au pace si prosperitate in relatia lor, insa exista un singur lucru la care ar trebui sa fie atenti: sa fie fideli unui altuia.

Decembrie – o relatie care a inceput in ultima luna a anului este, de asemenea, de bun augur, este presarata cu momente sensibile, dragoste comuna si romantism.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page