Anunţuri, Sport, Ultimile Știri — aprilie 16, 2014 at 15:34

SPORT TEAM CALARASI – VIITORUL COPILULUI TAU!

by

11O asociatie sportiva cu specialitatea fotbal ce se adreseaza copiilor si juniorilor calaraseni cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani. Sport Team Calarasi a luat fiinta la initiativa celor doi oameni cu o vasta experienta in fotbal – Solomon Viorel si Ionut Beia. Cei doi se vor ocupa de pregatirea micutilor. Antrenamentele vor avea loc pe terenul artificial al A.J.F. Calarasi, din incinta stadionului Navrom.

Intalnirea copiilor cu antrenorii dar si primul antrenament a avut loc sambata, 12.04.2014, la ora 10:00. Micii fotbalisti au fost foarte incantati de ideea de a juca un sport de echipa sub atenta coordonare a celor doi antrenori.10“De mic joc fotbal, imi place acest sport, acum vreau sa-mi impartasesc experienta cu micutii care vor avea sa vina alaturi de noi.”, declara Viorel Solomon.

  “Tot din dragoste pntru fotbal am descis sa antrenez copiii alaturi de colegul meu. O sa facem treaba buna cu micutii fotbalisti”, a declarat Ionut Beia.

Daca iti doresti ca si copilul tau sa faca performanta sau chiar daca privesti fotbalul doar ca pe un sport de relaxare nu ezita sa ceri detalii despre modul de inscriere la numarul de telefon 0735290354.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page