Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 4, 2014 at 02:03

Spitalul Judeţean riscă blocarea conturilor

by

spitalul-judetean-calarasi

Datorită  priorităţilor politicianiste, un fapt de importanţă deosebită  îşi petrece existenţa în  Spitalul Judeţean.

Săptămâna trecută, un control, la spitalul judeţean a învederat conducerii,  faptul că nu corespunde cantina d.p.d.v. al condiţiilor igienico-sanitare. Conducerea  a hotărât închiderea cantinei spitalului şi externalizarea activităţii.  Vestea  a produs emoţie şi îngrijorare în rândul  angajaţilor şi furnizorilor.

Răducu Filipescu,  Preşedintele Consiliului Judeţean, a declarat pentru Argument,  că este o problemă managerială şi trebuie rezolvată de managerul spitalului  în cadrul contractului de management. De altfel, Filipescu este singurul politician care mai vorbeşte despre spital.

Nu am constatat la nici un alt politician local  preocupare şi grijă pentru problemele de sănătate ale cetăţenilor şi funcţionarea spitalului.Toţi sunt preocupaţi de luptele interne şi atât.

În acest timp furnizorii ameninţă cu blocarea conturilor spitalului în perspectiva faptului că deşi au creditat spitalul cu sume şi pentru perioade foarte mari,spitalul nu le plăteşte şi nu mai au nici perspectiva continuării unor relaţii comerciale pe viitor datorită externalizării.

În acelaşi timp angajaţii spitalului ameninţă cu proteste   şi contestă  vericidatea  constatărilor controlului şi spun că pot ei cu resursele lor şi ale spitalului îmbunătăţi condiţiile  igienico-sanitare.

Managerul spitalului nu a fost de găsit pentru un punct de vedere  .Vom reveni.

Nelu Bălaşa

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page