De pe la noi, Editoriale — iulie 20, 2016 at 16:27

Spitalul Județean de Urgență Călărași ,pe afară-i vopsit gardul și înăuntru e leopardul

by

13532785_653964221422710_86722687833623630_n

Nu cred în soluția Belușică-Ghiveciu – o improvizație

Managementul Spitalui  Judeţean de   Urgenţă Călăraşi  trebuie reformat din temelii. Nu poate  fi fi rezolvat cu politruci. Şi nici cu mărgelele colorate fluturate de Beluşică pentru atragerea de medici. Colac peste pupăză şi Nicolae Dragu. După inaugurarea cu pompă a  UPU modernizată şi instalarea lui Beluşică ca şi mesia pentru SJUC,  a fost vopsit gardul pe afară si ce frumosssss…nu-i aşa.

Problema principală a spitalului judeţean este managementul resurselor umane si cheltuirea proastă a resurselor -sute de miliarde de lei…iar calitatea actului medical si îngrijirea bolnavilor este la pământ.

Actuala conducere a spitalului judeţean este o improvizaţie şi dacă tot nu suntem în stare să angajăm medici angajăm  consilieri de imagine. Nicolae Dragu şi Ilinca Enescu erau tot ce lipsea Spitalului Judeţean şi primele urgenţe…

Managementul Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi trebuie populat cu oameni care au un background profesional şi managerial recunoscut şi trebuie început cu consiliul de administraţie şi continuat cu intreaga structură managerială.

Medicii sunt oameni pentru care  prestigiul profesional,meritele,reușita prin propriile forțe,succesul profesional,prestigiul instituției sunt mult mai motivante decât mărgelele colorate de sorginte comunistă  zdrângânite de Beluşică. Medicii apreciază  că trebuie sa câștige prin muncă şi prin merite  ca să și poată permite toate acesta  nu sa le primească  moca de la “CINEVA”. Aceasta este eroarea fiundamentală a improvizaţiei perpetuee de la Spitalul Judeţean Călăraşi.

Nu cred în improvizaţia şi declaraţiile triumfaliste ce se desfăşoară azi în jurul spitalului judeţean Călăraşi…

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page