De pe la noi, Editoriale — iulie 26, 2016 at 12:48

Spitalul Județean de urgență Călărași nu este o rețea de socializare!

by

belusicaSpitalul Județean urgență Călărași de nu este o rețea de socializare. Este o instituție care are menirea să alineze suferințele bolnavilor și să îngrijească de ei. Medicul este cel care trebuie să comunice nemijlocit cu bolnavul, care trebuie să inspire încredre și speranță.

Spitalul Județean de Urgență Călărași are probleme grave de rezolvat printre care și aceea de imagine,dar nu în primul rând de imagine. “Noua conducere” a spitalului județean și  “”noii responsabili” din conducerea  consiliului județean pun carul înaintea boilor.

Au început cu imaginea şi  au şi angajat nişte diletanţi pentru această problemă.

Cea mai gravă problemă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Călăraşi este managentul şi în principal managementul resurslor umane. Managementul trebuie restructurat în primul rând începând cu  consiliul de administraţie, continuând cu conducerea executivă şi compartimentele funcţionale . Spitalul trebuie adus aproape de misiunea lui: îngrijirea bolnavilor şi prestarea de servicii medicale de bună calitate.Este prima politică de îmbunăţire a imaginii. Acest lucru  se face cu medici şi personal medical.Este prima urgenţă. Apoi te ocupi de comunicare.

De  ceva vreme, un heirupism de imagine caracterizează mesajele de la spitalul județean. Fiecare își dă cu părerea fără să existe un plan,o idee,  o preocupare serioasă şi responsabilă.

Comunicarea prin sms cu bolnavii și prin facebook cu medicii sunt cele mai noi metode, găselniţe ale lui Beluşică…

Spitalul are raţiune nu dacă cheltuie bugete ci dacă îşi îndeplineşete misiunea ,iar misiunea nu se îndeplineşete dacă nu există medicii…

Deocamdată din partea responsabililor declaraţii demagogice şi reţele de socializare..şi o să construim locuinţe pentru medici…poate la anul…dar până atunci!!!???’

 

Nelu Bălaşa

foto:soridapress.ro

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page