Evenimente, Ultimile Știri — decembrie 7, 2015 at 15:09

Spectacolul “Moștenitorii”- Vă aşteptăm să vă colindăm!

by

Miercuri, 09 decembrie 2015, ora10.00, Inspectoratul Școlar Județean Călărași și Centrul Cultural Județean Călărași, vă invită la sala de spectacole “Barbu Ştirbei”, să pătrundem în atmosfera tradiţiilor şi a sărbătorilor de iarnă, prin intermediul spectacolului “MOŞTENITORII”, prezentat de preşcolarii din unităţile şcolare de pe raza municipiului Călăraşi.

                                                              mostenitorii Vă aşteptăm să vă colindăm!

Spectacolul “Moștenitorii” – o acțiune a Inspectoratului Școlar Județean Călărași și Centrului Cultural Județean Călărași – își propune promovarea folclorului local si atragerea copiilor, încă de la o vârsta fragedă, către cunoașterea tradițiilor și obiceiurilor populare.

În preajma sărbătorilor Crăciunului, preșcolarii călărașeni vor reînvia tradițiile preluate de bunici și vor aduce in atenția tuturor colinde, cântece și dansuri populare. Vă vor spune, cu farmecul specific vârstei lor, povești aflate de la bunici și va vor colinda pentru un An Nou cu sănătate. Și ce urare poate fi mai sinceră și mai frumoasă decât cea venită din suflet de copil?

De aceea, vă așteptăm să iî încurajați și să ii aplaudați miercuri, 9 decembrie, ora 10.00 , Sala “Barbu Știrbei” a Centrului Cultural Județean Călărași.

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page