Evenimente — octombrie 12, 2016 at 07:45

Spectacolul de teatru ”JOCUL REGILOR” Teatrul Evreiesc de Stat

by

 

afis-jocul-regilor Centrul Cultural Județean Călărași  vă invită miercuri 12 octombrie 2016, la spectacolul de teatru ”JOCUL REGILOR ” de Pavel Kohout.

Spectacolul, în regia lui  Felix Alexa, îi are în distribuție pe Maia Morgenstern,  Mircea Rusu și  Andrei Finți.

„Jocul regilor” face parte din stagiunea de spectacole “Toamna culturală” și se va desfăşura în Sala  „Barbu Ştirbei”, începând cu ora 18:00.

Sinopsis:

 Ce ar trebui să facă o femeie când este asaltată de doi nebuni? Primul îi salvează trupul, cel de-al doilea îi deschide sufletul. Primul este generos, bogat, mărinimos, iar cel de-al doilea este spiritual și plin de farmec. Primul este isteric; în schimb, cel de-al doilea este coleric. Primul amenință că se va sinucide, cel de-al doilea că se va lăsa ucis de naziști. Ce poate face o femeie care ține, în egală masură, la amândoi? Piesa lui Kohout este scrisă cu ironie, subtilitate și umor negru. Există o anumită nebunie tragi-comică în reacţiile tuturor personajelor din acest spectacol. Dramele reale se amestecă cu ridicolul situațiilor, minciunile cu adevărul, şi numai astfel ”jocul vieții” devine complet.

 Manager,

Alina JIPA

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page