Lifestyle, Sănătate — februarie 21, 2014 at 12:30

Soluții simple pentru problemele tale de frumusețe, pe care le ai deja în casă

by

Te deranjează cearcănele, acneea sau pigmentarea pielii? Dacă te-ai săturat să te afli mereu în căutarea unui produs minune, de ce n-ai încerca varianta cea mai ieftină și mai sănătoasă, în care soluția se află deja la îndemâna ta?

frumusete naturala

Nu e nevoie de aptitudini deosebite și nici să mergi la cumpărături pentru a cumpăra ingrediente exotice. Descoperă cum poți rezolva unele dintre cele mai des întâlnite probleme de frumusețe, în 5 moduri simple, cu ingrediente pe care le ai în casă:

1. Pentru buze uscate și crăpate

Nu te simți deloc bine în pielea ta atunci când buzele tale sunt uscate și crăpate. Un balsam va rezolva problema doar temporar, dar cea mai bună soluție este să amesteci o linguriță de zahăr cu un vârf de linguriță de miere și să freci amestecul pe buze. Spală-te cu apă caldă. E soluția perfectă care îndepărtează celulele moarte de pe buzele tale și care previne uscarea lor.

2. Demachiant natural, fără bătaie de cap

S-ar putea ca unele demachiante să îți irite ochii, în timp ce altele, cu textura prea grasă, să îți încarce porii. Încearcă un demachiant sigur, care îți va lăsa pielea proaspătă: folosește un tampon demachiant împreună cu câteva picături de ulei extravirgin de măsline. Îți va hrăni pielea și va ajuta la reîntinerirea celulelor sale.

3. Scapă de cearcăne

Stresul, dietele și lipsa de somn contribuie, toate, la apariția cearcănelor. Poți încerca să le ascunzi sau poți încerca să scapi de ele cu ajutorul a trei soluții simple: folosește felii de castravete, scoase de la frigider, în fiecare zi, timp de 10-20 de minute sau înlocuiește feliile de castravete cu unele de cartof –tot ținute la frigider. Dacă ți se pare mai simplu, folosește punguțe de ceai, ținute și ele la congelator peste noapte, timp de 10-15 minute, apoi clătește-ți ochii cu apă călduță.

4. Îngrijirea părului ondulat

Părul ondulat e cel mai greu de ținut sub control și le dă mari bătăi de cap posesoarelor. Încearcă o rețetă natural[, în care folosești ulei de cocos, ușor încălzit, pe care îl aplici pe păr, masând ușor. Spală-ți apoi părul cu bicarbonat de sodiu și clătește-l cu puțin oțet natural. Folosește, din când în când, acest remediu natural, în locul produselor de îngrijire profesioniste, care îl agresează.

5. Pentru unghii decolorate sau îngălbenite

Dacă folosești mai mereu un lac de unghii te vei trezi, la un moment dat, cu unghii îngălbenite. Una dintre cele mai simple soluții pentru a le reda culoarea naturală este să amesteci săpun și oțet cu apă caldă, într-un bol, și să îți ții unghiile în soluție timp de 25 de minute. La fel de eficace este și frecarea unghiilor cu jumătăți de lămâie deja stoarsă.

Sursa: magforwomen.com

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page